Kommentarer

Yndlingslyset — 6 kommentarer

 1. Skønne billeder, skønne unger, skønne oktobersol, skønne bobler.
  Jeg har luret på at vi to må kunne optages i den underafdeling af blogverdenen der hedder Midnatsbloggere. Når alle de andre har lukket og slukket sidder en lille skare af natteravne og sender indlæg ud. Vi ses til gengæld sjældent i nogens kommentarfelt kl.06.05 ;))
  Godnat

 2. Gosh, hvor jeg lige sidder og bliver glad sådan en tirsdag tidlig aften-her – over at have fundet din blog. Taknemmelig over at grine højlydt, mens jeg læste dit indlæg om at bade i grødis. Du er helt vildt sjov og klog og rar. Tak fordi du har en blog.

 3. @Julia: Tak! – og rigtig glædelig tirsdag aften til dig – jeg er ikke så hurtig… (har vist ikke engang fået sagt tak for dejligt gensyn i Århus. Hm…).

  @Hanne: Ha! Taget lige på kornet! Midnatstimen er min. Jeg burde sove på det tidspunkt, eftersom mine hverdage begynder klokken 7. Men der er altid lige noget jeg skal. Natteroder – og ja: -blogger!

  @Madame: Tak!
  Ja, Lulle bliver stor. Helt utroligt så hurtigt det går. Hun har faktisk slet ikke tid til at være lille!

  @Mette: Gør jeg også – elsker sæbebobler.
  Lyset var helt fantastisk. Jeg har ikke pillet ved farverne – græsset var simpelthen lysende grønt.

  @Louise: Ih, tusind tak. Så sidder jeg også her og bliver glad sådan en tirsdag aften. Over at du skriver så pæne ord til mig. Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.