Win-win Funch!

Nå, men bortset fra det med omvejen til Hobro, er der jo faktisk faldet indtil flere appelsiner ned i den lokale tuba de seneste par dage. Helt af sig selv. Lulle har fået børnehaveplads et rigtig godt sted pr. 1. januar, hvilket er fedt, for hendes store legekammerater er stoppet i dagplejen – og efterfulgt af to drenge på 11 måneder. Ikke meget kollegial sparring dér, og samtidig betyder det, at de hverken kan komme i legestue, til gymnastik, eller andet af det der foregår for de større dagplejebørn. Og hvor skal Lulle så lukke damp ud?

Og jo, det hedder en turban. Men jeg synes det andet er sjovere. Og hvis du også har en heldig tuba, så kan du vinde gavekort til lækkert, lækkert børnetøj lige her. Også her. Fordi jeg godt vil lege, når dem der spørger har noget, jeg kan stå inde for.

Jeg kan helt klart stå inde for Funchs børnetøj, som både er miljøvenligt, børnevenligt og – bare helt igennem venligt. Så jeg har sagt ja til at bortlodde et gavekort på 300 kr. til køb af lækkert bomuld med hjerter, stjerner og striber på. Jeg er ikke den eneste der er med i legen, så hvis du er helt vild i varmen, kan du sikkert finde Funchs gavekort på højkant flere steder i blogland. Jeg sir’ det bare. Måske opdager du så oven i købet nye blogs også. Totalt win-win!

Vil du deltage, så læg en kommentar – det er alt. Vil du gøre lidt ekstra ud af det, så fortæl om et stykke yndlingstøj, du havde som barn – og om hvorfor det var det bedste. Så bliver det måske lidt sjovere at læse sig igennem kommentarerne. Men det er frivilligt. Du deltager også, selvom du bare skriver YO!

Lulle trækker en vinder på søndag.


Kommentarer

Win-win Funch! — 43 kommentarer

 1. Kan nr 1 vinde? Nå pyt. I alle de år jeg kan huske, har en hel bestemt rød farve været MIN farve; altid har jeg øje for den og hvis muligt købt det tøj der var i den farve. Hvorfor fandt jeg først ud af for ganske få år siden. Jeg fandt en billede af mig som ca 5 år gammel, til afdansningbal!! (det hjælp ikke, har lige så meget rytmesans som en skumbanan). På billedet står jeg stolt og holder ud i min røde fløjlskjole, hvor en tynd blondekant stikker ud forneden. Pling sagde det, brikken faldt på plads; derfor elsker jeg den bestemte røde farve. Det sjove? Billedet er i sort hvid.

 2. Godmorgen! Jeg ved ikke, om jeg er heldig eller ej… Gid jeg vidste det… Men dengang i stenalderen, da jeg var 7 år, DA var jeg heldig! Da fik jeg lov at vælge lige præcis dén kjole, jeg allerbedst kunne lide på et kæmpestort tøjstativ udenfor en butik i London. Der var den ene fantastisk smukke kjole efter den anden. Med flæser og i alle mulige farver! Jeg valgte den brune! Det lyder lidt kedeligt, men det var det bare SLET ikke. Jeg syntes, jeg var SÅ fin!!!

 3. Jeg kan ikke nære mig for at være med. Det børnetøj er da lækkert, og mit barnebarn gror og gror, så det varer ikke længe, før han kan passe str. 2 år.

 4. Jeg havde ikke noget yndlingstøj som barn, ifølge min mor ville jeg helst være nøgen hele tiden og fra nu af hedder det forøvrigt tuba i min verden – for det er da sjovt!!! Tak for den:o)
  Og så vil jeg da godt lige kyle et lod i Funchbunken:o)

 5. En reklame give-a-way på Danmarks sjoveste blog, der for mig er så meget mere end en blog. Sjovt som det at netop du gør noget jeg ellers havde pure afvist, får mig til at tænke på om jeg mon skulle revuderer det reklamefri koncept og alligevel sige “ja tak” til en sponsor eller to. At det virker er jeg slet ikke i tvivl om for jeg har jo lige solgt et hus til mennesker der helt tilfældigt dumpede forbi min ellers helt flyttetavse blog og jeg havde dagligt et sted mellem 10 og 30 mennesker inde for at se på husets blog.

  Nå men yndlingstøj. Tjo jeg afskyede tøj og især nyt tøj og mit yndlingstøj var derfor ynkeligt gennemslidt. Min mor forsøgte at snige sig til at få kludene smidt ud, men jeg fiksede dem ud af skraldespanden næsten hver gang. Min mor kan også flere historier om hvordan jeg sølede det nye tøj til igen og igen så jeg i mangel på mere rent tøj kunne få det gamle slidte på igen.

 6. Yo – jeg vil også gerne være med! Yndlingstøj fra barndommen? Hmmm… Umiddelbart husker jeg noget med en hue med tilhørende vanter, som min mormor havde strikket – råhvid med et brunt mønster. Det ville være SÅ in i dag, på retro-måden. Var ulykkelig, da vanterne var slidt op!

 7. Det største tøj-øjeblik i min barndom var, da jeg fik en pink og hvidstribet storskjorte(Ja, det hed det dengang. Nu ville den nok have heddet noget med oversize eller boyfriend), købt på postordre i Dalle Valle. Ah, de glade firsere 🙂

 8. Hermed mit lod, for tøjet ser da superlækkert ud. Ynglingstøj som barn…? Hmmm… Faktisk kan jeg ikke rigtig huske noget 🙂

 9. Jeg er nødt til at være med, men jeg kan simpelthen ikke huske om jeg havde noget yndlingstøj. Det skulle da lige være et par skrigturkise tætsiddende gamacher, som jeg følte mig SÅ smart i;-)

 10. Mig! Jeg skal vinde det! Fordi Agnes også er blevet tilbudt bh plads, men det er så dårligt et sted at jeg ikke engang har gidet blogge om det.

 11. Ps. mit yndlingstøj var en grå kjole, som min mor havde syet. Det var sådan en spencer kjole og så havde den applikationer på brystet, en regnbue og den slags. Efter mønster fra Elsebeth Gynther bøgerne.

 12. Jeg vil gerne deltage! Yndlingstøj..min mor strikkede engang et ørebånd til mig af ulden fra mine angorakaniner. Jeg var VILDT glad for det, men det var måske egentlig lidt klamt..?!?

 13. Jeg kan stadig huske hvor glad og stolt jeg var, da jeg fik et par petroleumsblå fløgsbukser, en skjorte med kinaflip og prikken over i’et – et smart tørklæde til – nej hvor jeg elskede det sæt tøj!

 14. Min tuba er helt klar til at fange appelsinen 🙂 Og mine to piger vil se fantastiske ud i FUNCH.

  Yndlingestøj…… jeg var ikke til at skyde igennem da jeg fik mine helt ultra stramme US Top jeans, over size t-shirt med teksten “foran, bagpå” og et militærbælte i taljen. Jow, jow vi var amrte i provinsen der tilbage i strat firserne

  Lulle tag mig

  KH
  Susanne

 15. Jeg er fakkertisk også med de andre steder, men jeg synes det er så lækkert det der tøj, at Krabbe MÅ have noget af det.
  Jeg kan ikke huske noget specifikt yndlingstøj, men jeg havde en rød anorak som jeg glemte ved stoppestedet efter en zoo-tur med børnehaven. Jeg blev bare SÅ ked af det så en af goggerne kørte ud for at se om den stadig lå der. Det gjorde den ikke. ‘snøft’

 16. Jeg tror ikke jeg havde noget yndlingstøj som barn. Hvis jeg havde lugtede det helt sikkert af hest, for jeg havde intet andet i hovedet fra jeg var ca. 7 til engang i 1.G.
  Måske kan jeg vinde noget lækkert tøj til min datter og håbe på at hun kommer med på moden en anelse tidligere.
  Laura

 17. Tillykke med børnehavepladsen!!! :O)

  Som barn af 70’erne popper der en tanke op om et par ret lysegrønne plastik-læderlook lange bukser. Arvet og for små, men jeg elskede dem. Det er en følelse jeg kan huske, men kommer i tvivl om det kan være sandt – fandtes læderlookgrønneplastikbukser, dengang?!

  Ellers – dalle valle hvis/lyserød roser-kjole med elastik over hele brystet/maven
  OG
  en “du-sku-ha-dig-en-daihatsu”-t-shirt (vi var ret integrerede i en bilforretning :O) )
  OG
  min elskede kermit-t-shirt…

  Og så var der noget med nogle mælkedrengebukser… hmmm…

  Jeg ku blie ved,
  Yo!
  :O)

 18. Jeg skulle altid gå i min søsters aflagte tøj, så da jeg til en jul fik min helt egen røde kjole, som var spritny og med flæser, var jeg solgt. Kan huske da jeg voksede ud af den, det var trist….

 19. Jeg kan allerbedst huske stribede underbukser. Først var der dem med de grønne striber, som var samme slags som dem i de orange nuancer. Senere fik jeg nogen pang-stribede med sorte kanter. Og jeg havde ret sikkert noget udenpå.. Det går bare slet ikke så tydeligt igennem glemselstågerne.

 20. I like it. det er bare en skøn blog
  altså jeg husker bedst alt det grimme tøj min mor havde forvandlet sammen med Singer.(symaskinen)
  men der dukker et billede op af en lille pige i hvide Wrangler jeans og hvid vest. Altså nostalgi med solskin på
  men men som nøglebarn skulle jeg skynde mig afsted til skole. kæk og glad sprang jeg lige ned i en kæmpe vandpyt. mine hvide bukser blev aldrig hvide igen.
  og med den fulgte “tøsen møger rundt”
  men jeg elsker stadig fornemmelsen i maven.

 21. Yo!
  Jeg havde lilla bluser på, på alle min gamle klassebilleder!
  Vidste ikke at jeg havde gået i lilla som barn, indtil jeg en dag sad med alle de gamle klassebilleder. 0. til 10. klasse! Lilla bluser!
  Kh Maria

 22. Haaber jeg vinder. Ida har ikke faaet tilbudt boernehaveplads endnu, men skal snart flytte til DK og vaere boernehave smart, saa Funch toej ville vaere lige i oejet. Hendes ynglingstoej er dog alt med elefanter.

 23. Husker lige nu allerbedst mit yndlings-jogginsæt, som min elskede farmor havde fået syet specielt til mig. Bukserne var neongrønne, og blusen var sort med neongrønne, neonpink og neongule striber. Ja, jeg var barn i 80’erne 🙂

 24. Yo! Jeg har små tvillingepiger, som jeg ammer om natten og mens jeg alligevel er vågen, går jeg ofte på opdagelse i blogland på min mobilos. Din er klart en favorit 🙂 Yndlingstøj som barn – en raffi laksefarvet satinskjorte med blomsterbroderier. Yes, endnu et barn af 80’erne. Mvh Rikke

 25. Jeg fik engang et par turkisfarvede fløjlsbukser med et matchende bælte. Bukserne var jeg ikke så begejstrede for, men bæltet. Nøjh!

 26. Min mor syede en masse tøj til min lillebror og mig (medicinstuderende er ludfattige… Især med to småbørn). Bla. delte hun en land rød nederdel i to og satte et “S” mærke på og skulderstropper af elastik; så havde vi 2 Superman kapper!! Det var yndlingstøj i laaaang tid. Da begge vores navne starter med S, var det jo også lidt apropos!
  Vi løb så hurtigt vi kunne ned af de små bakker i gården og spurgte hinanden “Flyver den?! Flyver den??” Målet var at få kappen til at ligge vandret i luften…. :o)

 27. Mit ynglingstøj var mine velourunderbukser. De eneste tidspunkter de ikke var rare at have på, var når man ikke havde tørret sig ordentligt, og hårene i velouren derfor blev helt stive. Jeg husker tydeligt fornemmelsen af at sidde med stikkende pigge i underbukserne……mærkeligt barn, tænker du nok.

 28. YO – sort langærmet fløjlskjole med lille hvid blondekrave. Skulle med farmor i Magasin og fik selv lov at vælge. Den var SÅ smuk – min mor blev tosset på min farmor fordi den skulle renses og kraven skulle tages af og sys på hver gang. Ja det har været omkring 1965 – er så ærgelig over ikke stadig at have den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.