Vi må til det igen…

Billigt grin til salg. Altid. Man skal bare installere StatCounter på sin blog, og så lægge vejen forbi med jævne mellemrum og dåne af begejstring over, hvilke i sandhed bizarre søgeord der har sendt folk til Undreland via Google (eller en af de andre internetbaserede erstatninger for Den Alvidende Limsten). Se nu fx bare her hvad jeg fandt i trevlesien, da jeg stak hovedet ind søndag aften. I den forløbne weekend har vi haft besøg af folk, som bare gerne ville vide noget om:

Gennemsnitskostørrelse – Er der en landbrugsblogger til stede?

Hvilket land har den mindste diller – Her skal ikke grines! Det er faktisk et relevant spørgsmål, synes jeg. For trods mit rudimentære kendskab til psykologiske mekanismer, er jeg ret sikker på, at landet med den mindste diller også kunne tænkes at være landet med det største, mest potente atommissil. Den slags skal man ikke tage let på.

Sjove Ørepropper – Det kommer nok en del an på… prøv med osterejer! Det ville være sjovt, hvis du hoppede på den! …Nevermind.

“definition på voksen” – Pas. Jvf. ovenstående.

Skovens anemoner og hanekam – Ja. Der er ikke noget som en skov med anemoner og en solid mohawk til at runde det hele af. Jeg ved præcis hvad du mener!

Kæphøj betydning – Der findes ting af stor betydning – og så findes der ting af kæphøj betydning. Kålhøgne ting, der ikke sådan lige lader sig slå af pinden. Deraf navnet?!

Billige japanske viskelæder – Øhm… ok, vi er ovre i afdelingen for besynderlige fornærmelser? Opblæste kinesiske blyantspidser!

Baby kravler rundt i søvne – overvej måske en seng med kanter, inden det bliver noget rod?

Tak, og bliv endelig ved. I er en tilsyneladende uudtømmelig kilde til akut undren. Og den slags elsker vi her i reservatet, hvis nogen skulle være i tvivl. Pesto!


Kommentarer

Vi må til det igen… — 5 kommentarer

  1. Love it!

    Ovre hos mig er der altid nogen der søger på stuff med ‘sidde på hug og tisse’ eller noget med at sige undskyld….

    Anne – du bliver aldrig voksen, det behøver du da ikke en statcounter til at fortælle dig, gør du?

  2. Altså, hvordan får I de sjove søgninger? Mine er altid noget så kedelige, som hvorfor det hedder æbleskiver og gratis lydbøger. Det boostede søgemaskinerne lidt, da jeg lavede et indlæg om store bryster, men det er sgu da stadig for kedeligt til man gider skrive et indlæg om. Jeg vil også have mærkelige søgninger som dig Anne 🙂

  3. Vi må danne en klub for Samlere af underlige Søgninger… jeg nyder også at kommentere dem, der lander hos mig, for jeg skal da lige love for, at der popper sjove svar op i hovedet, når man ser det festlige udvalg af spørgsmål 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.