Ude af drift

Og stort set også ude af mit gode skind.

Næsehuler, pandehuler, bihuler, kæbehuler, klippehuler …alle mulige og umulige huler. Har bestemt sig for at lukke totalt i. Som i: totalt. Kunne lige så godt have gjort det med polyfilla, eller det der isoleringsskum der vokser.

Og vokser.

og vokser.

For saddan i hede (bi)hule, hvor er jeg sur.

Og jeg gider jo i virkeligheden slet ikke skrive det her, for jeg har ikke glemt hvor mandeynkeligt jeg bloggede i december 2007, da jeg havde det sådan her i 14 dage, og var ved at gå til i selvmedlidenhed.

I fredags var jeg til julefrokost med arbejd-arbejd. Tre retter mad, der smagte som pap. Fiskepap, krondyrspap, chokoladepap. Bagefter hørte vi nogen der ikke var Pink Floyd spille Pink Floyd så det lød fuldstændigt som Pink Floyd. Mig med snot. Dem med alt i scenelys. Hver gang deres spots drejede ud i salen, nøs jeg så det sprøjtede. Resten af tiden sad jeg bare og forsøgte at lade være med at lave bobler.

Undskyld, jeg ved godt jeg er ulækker. Men jeg kan ikke pudse næse, og et eller andet sted skal det jo ud, for fifa.

Det er også fordi jeg ikke kan sove med det overtryk i kraniet. Bliver selvsagt lidt psykotisk nu, på andet døgn.

Note til ældre familiemedlemmer: Nej, ingen behøver at ringe og være bekymrede. Eller overbærende. Jeg ved godt det går over igen. Det er et øjebliksbillede, mkay?

Jeg ved også, at det her er vand ved siden af, hvad mange andre må lide. Og at jeg er en jammerlap. Og alt det andet.

ARGH!


Kommentarer

Ude af drift — 17 kommentarer

 1. @Margith: Tak. Næsespray kan ikke følge med her. Den må man jo kun bruge 3 gange i døgnet. Det er det, jeg er ved at få pip af. Jeg tæller timerne, til jeg kan bruge den igen og få en lille pause med luft.

  Nårh, jeg er godt nok en piv at høre på.

  @Prophecy: Yep. Fair and square.

  @Cristine: Vi kan hoste i kor! Jeg kan nemlig også. Det fik jeg jp slet ikke jamret over, men- jeg siger som en søløve. Meget musikalsk.
  Og tak. Og i lige måde.

 2. Jeg vil bare gerne sige mange, mange tak for ordet jammerlap. Det er satme det bedste ord, jeg har hørt i LANG tid!

  Og så i øvrigt ønske dig rigtig god bedring, din stakkel.

 3. En god bekendt sværger på, at akupunktur kan gøre det. Hun har prøvet én gang, behageligt var det ikke, men hun kunne med det samme mærke det løsne sig og har aldrig haft bihulebetændelse igen. Måske værd at prøve?

 4. Øv. Øv. Øvøvøv. Stakkels dig. Det er surt og det er væmmeligt og det er ulækkert og man føler sig som noget, ikke engang en epidemilæge ville komme i nærheden af.

  Kan anbefale både Panodil Hot og nogle særdeles effektive, engelske pulver-opløses-i-varmt-vand-medikamenter, som er velegnede til dagsbrug, men specielt en tablet, der hedder ‘Actifed’, som man ikke får lov til at selvplukke, men skal spørge efter hos Boots, fordi den kun ligger på hylderne bag de ansatte.
  Det er sat’me effektivt, især hvis man tager det, når man går i seng. Man snotter overhovedet ikke i fem timer, og man sover som et barn i samme fem timer. Må ikke tages sammen med visse andre ‘ting’, men det er også ligemeget, for det funker helt af sig selv.

  Skråt op med de danske sundhedsmyndigheder – send fluks en kurer til UK… 🙂

 5. god bedring! og hey! jeg mener hvis ikke bihulebetændelse+forkølelse giver et “fri jammerlap kort” 🙂 så ved jeg ikke hvad gør.
  kram

 6. …og tusind tak for alle de søde hilsner, som jeg aldrig fik svaret på. De varmede alle hver og en, men der var så lidt overskud på hverdagskontoen, at jeg slet ikke fik gjort noget som helst. Aldrig har jeg været så meget bagud med alt andet end arbejde. Grim prioritering – men til dels nødvendig. Vistnok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.