Ude af drift

Ok, så sagde jeg at jeg ville blogge hver dag fra …en gang i sidste uge. Og det vil jeg også.
Bortset fra i dag, hvor jeg er på besøg ude på kanten af Jylland,
hvor trådløs adgang til resten af verden er noget der blæser lidt i vinden.
…og hvor jeg er for mæt til at bruge ord.
Måske endda for mæt til at tænke sammenhængende. Fordi det her er Alfas barndomsby, komplet med barndoms- og ungdomsvenner og det hele. Faktisk kan man ikke bevæge sig rundt her sammen med ham, uden at han hele tiden får anfald af guidet rundtur i nostalgisk skysovs, og kaster rundt med anekdoter om folk med underlige øgenavne som gjorde underlige ting efter indtagelse af underlige væsker. Sådan cirka.

Nå, men så er der også venner fra fortiden, som ikke er blevet til øgenavne og anekdoter. Fx ham som bare har fået sig en restaurant af den gode slags. Der var vi så i aften, mens farmor sad hjemme og fortrød at hun havde ladt Lulle drikke cola.

Og det korte af det lange er, at nu har jeg spist så meget at selv mine strømper føles for små. Og erfaret, at sådan en vinmenu med et glas pr. ret godt kan sætte sine spor i længden. Men helt ærligt, jeg havde nok også fniset over de seks damer med praktiske korthårsfrisurer og deres meget engagerede diskussioner, selvom jeg havde været ædru. Tror jeg nok.

Aaaaanyways… jeg vil sende det her vrøvl fra min iPhone og gå i seng. Og håbe at kammusling, krondyr og krembrylæh finder ud af en fredelig løsning, så jeg kan være i mit tøj i morgen. Hvor farmor, Lulle og jeg skal til julebal i nisseland. Sådan cirka.


Kommentarer

Ude af drift — 3 kommentarer

  1. @Conny: Det er nemlig lige hvad det er. Og den vi fik i lørdags var helt perfekt. Og nu er jeg kommet til mig selv, og kunne egentlig godt spise en til. Godt det ikke er muligt. Det ville da gå helt galt.

    @Moster Munter: ja, måske er det sjovest når man selv er guiden. Bortset fra det, så er det nu aldrig helt kedeligt med Alfahistorierne, heller. Mest fordi alle i den by tilsyneladende har mærkelige øgenavne. I sig selv ret underholdende!
    …og også god mandag til dig. Med tilbagevirkende kraft, håber jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.