To gode grunde…

…til at jeg ikke er madblogger:

1: Jeg kommer som regel til at spise emnet, før jeg kommer i tanker om at tage billeder af det. Så sent som i aften gik det ud over to auberginer. Baba Ghanoush er uimodståeligt. Men nok egentlig ret grimt på billeder, alligevel.

2: Lulle. Selvfølgelig. ‘Mor, nu har jeg puttet salat i alle nøglehullerne i hele huset’. Æhmøhm… nå. I det mindste var der ikke dressing på. Men er I egentlig klar over, hvor svært det er at få salat ud af nøglehuller?


Kommentarer

To gode grunde… — 4 kommentarer

  1. Ha. Jeg kender damer der spritter deres nøglehuller men jeg har aldrig før hørt om nogen der forskønnede dem med salat. Måske var det bedre med karse, nu her op til påske…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.