Tidens kant

Nå. Er vi klar til både julen, Jordens Undergang og Facebooks seneste ændringer i den notorisk uforståelige klamamse om rettigheder? Er sværen ridset? Er anden proppet? Er kontoen ordentligt tom? Hvad tager man egentlig på, på den yderste dag (er pailletter upassende)? Må Facebook sælge de fotos som Niller postede fra Jutta og Erwins guldbryllup? Gælder forsikringen også ved polvendinger? Er der nogen der har en Treo og et par ørepropper?

Jeg har tænkt mig at lade som om tiden fortsætter på den anden side af den der Mayakalender. Har i hvert fald købt nogle julegaver for en sikkerheds skyld. Men holder samtidig lige fast ved tanken om at stå ved tidens kant. Bare et øjeblik.

For måske er det sundt nok lige at blive viftet om næsen med en potentiel sidste salgsdato i ny og næ. Hvis nu det viste sig, at der trods alt var et trut i dommedagstrompeten, hvad skal vi så nå?

Jeg vil lige nå at blogge for en kort bemærkning. Hvis ikke dommedag kan ruske liv i en skindød blog, så ved jeg ikke hvad der kan.

Andre ting man kunne overveje at nå:

Spise alle småkager i hele verden.

Afsløre en hemmelighed.

Afskaffe en idiotisk lov, som gør det muligt at udvise velfungerende borgere der har boet, lært dansk, giftet sig, fået børn og betalt skat i Danmark i ti år (bare et forslag. Og nok noget af det jeg personligt ville prioritere pænt højt, hvis jeg var folkevalgt).

Danse grimt på Rådhuspladsen. Eller pænt, bevares.

Læse højt for nogen der gerne vil have en historie.

Kysse nogen der gerne vil have et kys.

Drikke sig i hegnet (hvis jorden alligevel går under, gør det nok ikke den store forskel om man har tømmermænd).

Blive et nyt og bedre menneske og finde sin stil og rydde op i sit rod og få en tarmskylning og slutte fred med sin fortid.

Gøre rent under vasken på badeværelset.

Kramme et træ (ikke prøve med juletræet, selvom det måske nok er lige ved hånden. Juletræer er ikke krammetyper).

Finde Jesus. Eller Holger.

Ringe til Noma og bestille en nummer 27 med cocktailpølser og ekstra ost.

Synge en serenade under nogens balkon. Eller bare foran nogens carport.

…Har vi travlt eller hvad?


Kommentarer

Tidens kant — 9 kommentarer

 1. Shit… Jeg har lige en jordomsejling, jeg skal nå… For det ville da være ærgerligt at bruge de sidste dage af sit liv på job og vasketøj…

  Til gengæld kan jeg oplyse, at de bliver pænt sure på Noma, når man bestiller nr. 14 med ekstra ost. Måske er det noget andet med nr. 27 – og måske er de mere til cocktailpølser og ekstra ost end “bare” ekstra ost…

  ~ Karina

 2. Du siger præcis det jeg vil sige … så nu bliver du fastforwardet til min blog – er glad for at jeg faldt ind forbi i dag … og at du skrev hvad du skrev

 3. Den kant kan man jo sejle tæt på til andre tider også, og du har ret, man gør sig nogle tanker. Personlig tror jeg ikke, der er så meget mere, jeg skal have lavet. Det kan være, at andre er uenige, men dem om det.

  Den der Maya-kalender har vi vist også bare fået galt i halsen.

 4. Ja.
  Ja til det hele.
  Og selvfølgelig havde nogen fået den kalender galt i halsen. Er det ikke hvad der sker, hver gang nogen forsøger at spå om fremtiden (ud over lige det der med trends, det holder vist meget godt, så længe vi allesammen er så forudsigelige som vi er)?

 5. Det er vel nok godt jorden ikke er gået under endnu. Spørgsmålet er vel, hvad vi bliver mest lykkelige af: at tænke på døden eller at lade være? Skal vi være bevidste om det og leve som om vi måske skal dø i morgen, eller skal vi leve som om vi aldrig skal dø? Kan man leve ordentligt, hvis man er bange for at det skal slutte i utide, altså før vi fylder 95? Skal man bedrage sig selv til at tro, der er risikofrit?

 6. Hej undreland/anne

  Jeg skriver til dig her fordi jeg har haft tilsendt dig en email vedr. et arrangement for århusianske bloggere, som jeg er ved at stable på benene sammen med Eventhall d. 30 maj (med fede aktiviteter, foredrag, vin, mad samt en masse andre bloggere). Jeg har sendt dig en e-mail med indbydelsen – jeg har dog efterfølgende erfaret at min e-mail hos nogle er endt i spamfilteret, hvilket er grunden til at jeg skriver her.

  Skulle du ikke have set/fået min e-mail, men stadig har interesse for at deltage til dette event, så høre jeg gerne for dig på mvinter@vinterfryd.dk

  Hilsen Malene V.
  Blogger Vinterfryd.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.