Tak for i dag!

Mit ansigt strammer. Det får man for at sætte sig midt i sensommersolen og snakke dagen væk med en kop kaffe i den ene hånd og en uforskammet god kage i den anden. Nu ligner jeg en wannabe-indianer.

Men det var det værd, for det var i godt selskab, og jeg ved ikke hvad det er med det himmelbjerg, men står det til mig, så gør vi det igen næste år. Med lige så meget sol, lige så mange kager, og gerne endnu flere bloggere. Der er plads til det. Og højt til loftet, selv der, 147 svimlende meter over havets overflade.

Og jeg glemte at fotografere, men skidt med det. Hvis I vil se hvordan det ser ud, når bloggere slænger sig i flok, så kommer I bare næste år.

Og jer der kom i år: Tak for en dejlig dag. Det var godt at se jer, alle mennesker og fine hund!


Kommentarer

Tak for i dag! — 7 kommentarer

  1. Det lyder så spændende, Anne, åh jeg ville gerne have været med. Vi holdt blogtræf i Frederikssund samtidig med jer – et kunst- og kageblogtræf.

    • Madame, kunst- og kagetræf lyder nu heller ikke dårligt.
      Men jeg tror der er stemning for at vi blæser til Himmelbjergstræf igen næste år, og så skulle I da overveje at fylde en bil med sjællændere, og komme over og se det vilde søhøjland!

  2. Hej og selv tak. Det var virkelig godt. På toppen. I en solrig plet på det grønne græs. Hvem havde nu også troet at vejret holdt.

    Synes da bare vi allerede nu skal beslutte at det sker igen næste år. Fjerde søndag i august. Hum bum. Det må blive den 28 august 2011.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.