Stjerne på en aften

På en halv time, faktisk. Og undskyld den platte omskrivning, men nogle gange skal man bare have lov – og det var så fx i dag.

Og det her, det er en af den slags ting som går rent ind hos mig:

Den ligner noget der kræver en mellemlang uddannelse at fremstille – men er i virkeligheden så nem at den kan laves af enhver, der kan klippe lige, betjene en limstift og tælle til fem.

Den ligner en million – men koster under en krone at lave.

Er der nogen der kender noget til oprindelsen af den slags stjerner? For en måned siden havde jeg aldrig set dem før. Nu dukker de op rundt omkring.

Jeg googlede dem frem, og fandt en god (norsk) vejledning HER

Hvis man bruger kvadrater lavet ud fra A4-ark, som beskrevet i vejledningen, får man en meget stor stjerne – måske er det lettere at begynde med A5…


Kommentarer

Stjerne på en aften — 9 kommentarer

 1. Hold nu fast, den er rigtig fin. Den må jeg også prøve at lave. Jeg er ret sikker på, at den vil blive modtaget med et “Nøøøøj” herhjemme.

 2. Jeg skal hilse at sige, at det er UFATTELIG nemt!!! Min datter på 8 har lavet omkring en miilion i løbet af bare denne december. 3-4 klip og så folde, vende, folde vende etc. og lime dimserne sammen og VUPTI.
  Need I say, at vi har dem overalt…

 3. Tusind tak for billede, ide og link.
  Det skal simpelthen prøves ASAP, selv om jeg ellers lige havde besluttet mig til ikke at gøre noget ud af julepynten i år.
  Men den dér … ødelagde lige den beslutning 😉

 4. Å Anne hvor har jeg savnet dine ord. Jeg har faktisk været inde og læse de sidste december indlæg også men jeg bliver sådan helt befippet og kan slet ikke finde de rigtige ord. Der er ikke nogen som dig. Punktum.

 5. @Mette: God fornøjelse – hvis du ikke allerede har lavet den – og fået Nøøøøj! Den ER nem, altså!

  @Fie: nemlig så. Kommer der et billede af resultatet? Eih, jeg har slet ikke været inde og kigge på Fix de sidste par dage – måske er den der allerede?

  @Moster Munter: Selv tak – burde egentlig sende kyshånden videre til Norge for den fine DIY. Jeg er bare doven og linker videre…

  @Lines linjer: Nej, jeg tror dig! Kunne se, til juleklip i min søns klasse, at de fængede pænt blandt skolebørnene også. Mens deres fædre fik fat i en rulle tegnepapir, og fremstillede en stjernestrimmel-stjerne str. magnum.

  @Selv tak! Altid klar til at forpurre en beslutning 😉

  @Mette C: Jeg bruger ikke et program, men en app. Billederne er taget med Hipstamatic på iPhone, som imiterer patinerede polaroidbilleder, komplet med kanter og forkerte årstal. Totalt poppet, men jeg er fascineret og kan ikke nære mig.

  @Marina: TAK! Jeg har også savnet hele blog-boblen. Kram til dig – som der heller ikke findes andre af. Udråbstegn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.