Skriften på ryggen

IDIOT

Står der. Med stort.

IDIOT har splittet huset ad i atomer. Og fundet alt. ALT. Undtagen vores pas. Mit. Alfas. Jens Christians. Væk. Hold da mpff, hvor er det irriterende. Og til enhver, der har sat sine fødder i den her rodebutik af et hus, og som sidder og overhovedet ikke undrer sig spor: Lige præcis vores pas har bare altid været til at finde, fordi de altid har ligget i øverste skuffe til venstre i reolen. Bortset fra, at vi vist egentlig ikke har set dem, siden vi var i Berlin i november.

IDIOT fatter det ikke. Hvis nogen der læser det her har en idé til, hvor jeg skal lede nu, så sig lige til. Mangler at kigge i skunken på loftet, under nogle sten ude i haven og bagved opvaskemaskinen. Alle andre steder HAR vi kigget. Og jeg har slugt cirka fem kilo spindelvæv. Og fjorten liter galde – ved udsigten til at vi kommer til at betale for nye pas til hele familien. Herrelamt.

Nu går jeg ud og spiser resten af sodavandsisene i bar ærgrelse.


Kommentarer

Skriften på ryggen — 14 kommentarer

 1. I kufferten?
  I rejsepungen?
  En rygsæk der var med i Berlin?
  Skubbet ned inde fra skuffen, så de ligger mellem den og væggen?
  I lommen på en flok menneskesmuglere, så der nu render en zamibiansk familie med jeres navne rundt i Brøndby?

 2. Børnenes kufferter? En gammel jakke? Bilens handskerum? UARGH. Det er lige før jeg begynder at lede her. Sådan noget er SÅ irriterende. Krydser for dig.

 3. Finder dem altid i en eller anden hemmelig lynlåslomme på en taske eller kuffert, som jeg synes det var SÅ smart at putte dem i.

  Hvad havde I med til Berlin? Gennemsøg det

 4. Jeg si’r også handskerum! Men hov, hvad sker der for alt det der Schengen-noget? Burde I ikke bare kunne trille afsted uden pas i alt hvad der hedder EU?

 5. – kig imellem håndklæderne !
  (ikke fordi jeg er synsk, mere fordi at der fandt manden sit nøglebundt, da han havde ledt alle andre steder !(?))

 6. I køledisken i Føtex, der fandt jeg min mobiltlf. I mellem “bland selv frugt” fandt jeg mine nøgler.
  Men er du sikker på, at I ikke har smidt dem ud, fordi de er udløbet?

 7. Lige ved siden af min vandrejournal! Og tag så lige den med til Horsens, når du finder begge dele, ikk’? Så’ du en skat! Tak 🙂

 8. Jeg holder også på det hemmelige indvendige lynlåsrum i kufferten/rejsetasken/håndtasken ELLER i inderlommen på en jakke… Den jakke du havde på, da I forlod Berlin!

 9. Enig med Helle: indvendig lomme af taske der var med i Berlin. Det var i hvert fald dér jeg fandt mit pas. LIGE efter at jeg var kommet hjem fra paskontoret og havde bestilt nyt. 6 dage inden afrejse til USA og efter en nat i panik med febrilsk leden alle tænkelige og utænkelige steder. På nær altså den fucking lomme der..

 10. Velkommen i klubben. Jeg gemte mine smykker før vi tog på vinterferie sidste år – og kunne overhovedet ikke huske hvor, da jeg skulle bruge nogle af dem et par måneder senere. Det tog skam “kun” 7 måneder, før de pludselig dukkede op…
  Håber det går hurtigere for dig, for du har vist ikke 7 måneder til at lede 😉
  KH Karina

 11. Danm, I er gode! Tak!
  Må simpelthen citere en koreansk forretningsmand, som efter en meget lang og meget glad aften på karaokebar i Seul sagde til min bror “Thomas, I nearly nearly love you!” – meningen var godt nok “I really, really like you”, men potato-potarrto, ing?

  Enden på historien kommer i et blogindlæg nær jer. Lige om lidt.

 12. Har du trukket skuffen helt ud og kigget inde bag ved den? For det var dér mine coldplay billetter lå, sidst jeg ikke kunne finde dem, efter at de også havde ligget i den samme skuffe i mange mdr.

 13. Ih.. Jeg er nødt til at lede med, efter at have læst din blog i stilhed gennem længere tid ;O)
  Vores pas lå i ‘nogens’ filofax omslag, hvor der bagerst er en lomme. Fordi ‘nogen’ synes det var et fantastiskt nemt sted at huske….
  Ellers er jeg enig i den med tasken/rygsækken, der var med i Berlin.
  Og hvis du så i øvrigt starter en fond med huskehjælp til folk, der altid ikke (??) kan finde deres pas haha..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.