Sig appelsin, appelsin, appelsin, appelsin, appelsin, appelsin….

Fra den dag Lulle lurede hvad Photo Booth er, har jeg dårligt kunnet nærme mig MacBook’en, før hun springer ind foran mig.
For – Yay!
Den kan tage billeder!
Mens man skærer ansigter!
Så behøver man faktisk ikke anden underholdning på søvnige søndage, eller andre afledningsmanøvrer i ulvetimen.

I dag ville jeg lige rydde op, for billederne hober sig jo bare op, efterhånden som de bliver taget. Der var over tohundrede. En dagbog over Lulle siden marts sidste år. En gedigen samling pjat og plat og morgenhår.

.

Hvis man har lyst, kan man se om man kan finde ud af hvilket dyr, den helt normale og meget tålmodige mor har i ansigtet på en af billederne.

Bonusinfo: den dejlige lilla brille hører til i glasværkstedet. Men af og til bliver jeg nødt til at posere med den, fordi den er så steampunk. Natürlich.


Kommentarer

Sig appelsin, appelsin, appelsin, appelsin, appelsin, appelsin…. — 17 kommentarer

 1. Vi har samme problem(?) her i huset, vi har til gengæld fået indført en form for dukketeater, hvor mac’en står på spisebordet, ungerne er under bordet og spiller teater op over kanten. Det er løgn, de er faktisk ikke under bordet, for det er så spændende selv at kigge med, men i teorien altså. Billige grin, men lidt træls at undvære maskinen

 2. Herligt med sådan en lille fotomodel. Her i huset siger de fotogene tøser ikke “appelsin”, men “fisketiiiis!”

 3. @Pernille: Tak! Man bliver nok automatisk lidt skøn, når man har det sjovt.

  @Lisbeth: Jeg smider skam ikke dem allesammen ud. De her er for eksempel gemt. Blev bare nødt til at få lidt overblik.

  @Karin: Det lyder altså også ret sjovt. Og jeg kan se det komme, for nu har det fremmelige barn fundet ud af selv at åbne programmet, selv at justere skærmen med i Lullehøjde, vælge effekter og det hele. Så nu har vi allerede starten på en ny samling, hvor hun poserer for fuld udblæsning. Alene. Hvis det fortsætter, må jeg have en ekstra harddisk!

  @Putz: Yay! 😀

  @Marina: Jeg mangler en smiley der smiler helt om i nakken til dig. Må nøjes med at sige, at det er gengældt. Også selvom jeg er en skovl til at få kommenteret for tiden. Knus!

  @Helle: Det er gengældt. I mit hverdagsliv, altså. Men for pokker, vi må da kunne finde ud af at tilbagelægge distancen ind imellem?! Måske skal jeg bare komme og forstyrre dig en dag. Er også RET nysgerrig efter at høre hvordan det går.

  @Helle: Tak!

  @Inger: ?! Ha! Den havde jeg godt nok ikke hørt før. Men det giver da egentlig rigtig god mening. Man kan vel næsten ikke undgå at se mægtig glad ud, når man siger fisketiiiis! Det må jeg foreslå. Kan kun blive sjovt.

  @Maria: Øh? Er der noget jeg ikke ved… om jordegern? Må vist lige be’ om en forklaring?

 4. Hvor er I herlige!
  Anne, jeg tror måske, vi har gået sammen på det jyske musikkonservatorium. Kan det passe? Du ser så bekendt ud 🙂 Ikke, at vi har snakket sammen, jeg gik på orgellinien, og vi havde nok en tendens til at holde os for os selv 😉

 5. @Anette: Ja! Jeg mener også at jeg kan huske dig, men jeg gik på sang, og vi havde vist også sådan lidt vores egen ø. Men vi må da have haft korprojekter sammen også, så? Var du med til projektet med den finske dirigent? Og Rossinis (afsindigt lange) Petite Messe Solennelle? – hm, nørdesnak! – men ja, jeg tror da vi har gået der samtidig. Jeg blev færdig i 2004.

 6. Hvor sjovt!
  Åh, det er jo mange år siden… 😉 Men måske kan jeg ane i tågerne, at der var noget med en finsk dirigent. Rossini har jeg ikke været med til. Var du så med til Brahms requiem og Haydns Skabelsen?
  Og jeg blev færdig i 2003.

 7. 🙂
  Jeg tror Haydn var samtidig med min barselsorlov med Jens Christian. Og hvad Brahms angår, kan jeg slet ikke huske at det blev opført? – men som du selv skriver, det er nogle år siden!

 8. En gekko? Et firben? Noget der ligner, i hvert fald. Eller en minikomodovaran? Sig det nuuu 🙂
  I siger appelsin på billede 3. Jeg kan genkende en oraaaaange (måske), på et par andre billeder. Og en muuus (15).
  I er da bare så søde, så dejligt søde. Tak for et stille smil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.