Sidste omgaaaaang!

Så er det NU-nu, hvis der er andre end mig der stadig går rundt og tænker, at der er da masser og atter masser af tid.

Tid?

Til hvad?
Til at få købt de sidste gaver?
Til at smide de sidste 4 kilo før nytårsrejsen til Bermuda-Bahamas?
Til at få købt en and, et træ, sytten kilo rødkål, en spand mandler og resten af Kvicklys lager af stearinlys?
…Jamn der ER da masser af tid? Der er …hmmm…. otte-ni dage: Masser!

Det var slet ikke det jeg mente. Det kommer vi til. Og man kan sikkert få bragt ud, og hvis man venter til d. 23. er det sikkert også meget lettere at komme rundt i butikkerne for folk, som har et eller andet issue med at være i god tid.

Nej, det nu, som i NU, hvis nogen vil nå at støtte Mødrehjælpen og samtidig risikere at vinde bjerge og dynger af fine, fine ting. Det er selvfølgelig Hjerternes Fest jeg mener, og jeg er glad for at Trine ringede med klokken henne på Facebook. For jeg troede at jeg havde en uge endnu at løbe på. Mindst. Og det havde jeg bare slet ikke. Jeg havde til klokken midnat, og den tid kan hurtigt gå, skulle jeg hilse og sige. Selv for tapre… nogen, som er så forkølet at, – at I ikke gider høre om det.

Det slipper I så for, hvis I klikker her:


Kommentarer

Sidste omgaaaaang! — 5 kommentarer

  1. ajmn jeg har også først fået støttet i dag. Har simpelthen ikke kunne bestemme mig. Og havde altså ikke penge til at købe lodder i alle bunkerne… godt jeg nåede det. Nu mangler jeg bare alt det andet..

  2. Kæreste Anne. Så mange, mange tak for din fine pakke og de smukke underlandske skatte. De er så fine at de virkeligt må være skabt i et eventyr. TAK.

    Og god jul selvfølgelig. Her er det nu sønnen der har over 40 i feber, mens pigerne stadigt er trætte og let vrisne. Jeg håber på besøg af en julefe der kan sin magi og glæder mig over at min mand da holder tre dages juleferie (fredag-søndag). Om lidt skal jeg have juletræet ind og så skal din smukke gave perle have en hædersplads.

    Jeg sender de allerstørste knus og masser af kærlige kram til mit yndlingsblog menneske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.