Så er der mammut!

Endelig.

Kunne altså ikke blive ved med at vente på, at Lullen gad nedlade sig til at medvirke i festlig udtrækning af bogvinder. Lul har nemlig travlt med at passe sin nye hobby: At sige helt ærlige ting i det offentlige rum. I dag, da vi skulle hen og handle, steg en mand ud af en meget lille men svært prangende lysegrøn sportsvogn, samtidig med at vi tumlede ud af Yaris’en. Og min datter stryger pandehåret væk fra øjnene, og spørger “Skal du ikke ha’ en rigtig bil?” Åh gud, lad hende altid være så cool, når hun møder mænd i sportsvogne!

Nå, men Alfa har trukket en vinder:

Konen vandt bogen Hulernes sang.
Tillykke!  – send din adresse til anne(snabela)undreland.dk, så kommer bogen susende.

Og lad mig så lige afslutningsvis tilføje, at jeg æder knaldromaner til morgenmad, hvis det er det, jeg er sulten efter, og ikke ser ned på litteratur som bare er underholdende. Flere af jer, som lagde en kommentar for at deltage i lodtrækningen, undskyldte nærmest at I havde lyst til at læse den her bog. Sådan skal det ikke være. Den ironiske tone i min omtale af mammutter og hulemænd rækker ikke ret langt – jeg har kun læst en snip af første bog i serien, så jeg aner ikke hvad jeg snakker om. Jeg er bare mere til fantasy, når det skal være kalorielet.

…Endnu mere afslutningsvis tilføjelse: Der kommer flere bøger på højkant. Munksgaard-Rosinante er i gavehumør, så lige om lidt kommer der krakelerede glansbilleder på spil. Stay tuned, eller hvad man siger.


Kommentarer

Så er der mammut! — 4 kommentarer

  1. @Anita: Ja – og jeg tror vi har mange ka-ching-bemærkninger i vente. Fornemmer at Lul ikke er af den slags, der brænder inde med ret meget!

    @Henriette: Manden smilede bare. Jeg er ikke sikker på, om han helt forstod meningen. Bilen havde rattet i højre side, måske var han englænder.

    @Gør jeg også. Lulle mest, dog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.