Søskende

Gammel sandhed: Så snart man har børn i flertal, begynder de at opdrage hinanden. Bare ikke altid på den måde, man selv ville have gjort det. Kombinationen af dreng på ti og lærenemt pigebarn på to-et-halvt kaster de særeste ting af sig.

Alfa: Er du min skat?
Lulle: Tal til hånden!

Brorens ansigtsudtryk sagde ‘mission completed’.

Så så man lige en mand revne af faderlig stolthed.


Kommentarer

Søskende — 9 kommentarer

 1. Hehe! Det er udviklingsstadiet efter hendes neeeeeeeeeeeeeej-periode. Fantastisk!!

  Jeg har lidt forkælelse til den lille cool pige på min blog. Det er herrenuttet og vil nok lægge ekstra på bålet til sådanne kommentarer i fremtiden;)

  KH
  Lis

 2. Voksne er overflødige.
  den anden dag sad storbror omgivet af sin 3 yngre søskende.
  jeg spørger lillebror “har du haft en god dag i skolen” Gustav spænder ben.
  hhmmm
  hvorpå storbror spørger : “hvordan ser han ud”

 3. @Trine: Gør jeg også!

  @Lis: jeg har allerede kommenteret ovre hos dig, men siger det gerne igen: YAY! Det er simpelthen helt perfekt. De små dyr er gået rent ind, før hun overhovedet har set dem i virkeligheden. “De kommer med posten” siger hun hele tiden. Det er altså stort at have vundet sin første giveaway – i en alder af to-et-halvt!

  @Tina: Haha! Hvis Gustav skal ned og bide i græsset, er det nok også bedst, hvis det ikke er en af forældrene der står for det!

 4. Har lige set første afsnit af Busters verden. Fantastisk med søskende, når de ikke lige gemmer sig på toilettet efter at have provokeret det største hundehoved…

  Hilsen Line

 5. Hahahahaha – Åh, de små mennesker er al den underholdning man behøver.
  Jeg er f.eks. ret sikker på at Klara også har haft en finger med i spillet, når Agnes står og råber ad dvd maskinen “hvad sker der for dig???” når den ikke vil som hun vil…

 6. @SA: Ja. Jeg griner faktisk lidt stadigvæk.

  @Line: Åh, Buster! Den er så skøn. Få jo lyst til at se den igen. Skrid hjem, alle åndssvage importerede dåselatter-præ-teen-tv-serier. Og giv mig Buster.

  @Julie: Ha! Ja, og inden længe er det dem vi skal lytte til, hvis vi vil vide hvad der er street. Vi har fritidsklubbens skolebusstoppested udenfor huset, og jeg kan da efterhånden konstatere, at jeg er faldet af vognen. Før i tiden vidste jeg da i det mindste, hvad deres slang betød, selvom jeg ikke selv brugte (ret meget af) den. Men nu siger de ting, som jeg bare overhovedet ikke fatter en hat af. Øv.

 7. Hvor er I skønne. Alle fire. Jeg gad godt være en flue på væggen hjemme hos jer, men I ville garanteret hurtigt undre jer over, at fluer tilsyneladende har udviklet lattermuskler 😆

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.