Postkort5

Mest fordi jeg kender nogen som gerne vil opdateres: Billedspam på den hurtige måde. Jeg gad ikke slæbe det store (gode!) kamera med til Perpignan, så den smule jeg fik taget billeder af, var det der lod sig skyde med mobilkameraet i forbifarten.

Det er lidt uretfærdigt overfor Perpignan, som både er fotogen og i det hele taget værd at besøge. Ikke mindst hvis man har et shopping-gen. Men også hvis man bare kan lide Katalansk byliv i smalle gader og på bredere boulevarder under høje platantræer. Hvis man er til historiske bygninger (Perpignan var tidligere hovedsæde for kongerne af Mallorca), eller hvis man craver macarons (og hvem gør ikke det?).

Vi fandt hvad vi skulle bruge til vores ekspedition i næste uge – og lidt til, og meget mere. Og Lea Amalie fandt en karrusel, og var gerne blevet hængende dér hele dagen ugen.

Og jeg fandt hundrede par sko som var to die for. Åh Frankrig, du er da heller ikke andet end fristelser!

Sidste gnidrede, uskarpe billede: Lulle med sin far. På vej på restaurant i Latour – med de to ting hun ønskede sig mest i hele verden, da vi var i Perpignan: Kaninører og hvide/pink Puma-kondisko. Stilikonet har talt!


Kommentarer

Postkort5 — 3 kommentarer

  1. Ja, vi er helt bestemt nogle stykker, som sætter meget pris på opdateringerne fra det franske. Tak for endnu en herlig en af slagsen!

  2. @mor: Selv tak. Der kommer mere!

    @Louise: Jeg fandt også Sephora bag karrusellen! Og Hm, så fandt jeg et fransk apotek med det helt store udtræk af mine yndlingsmærker, og lad mig bare sige at jeg ikke kommer til at mangle noget af den slags lige foreløbig. Man ville jo være godt dum, hvis man ikke sørgede for at købe lidt ind, når det hele koster under det halve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.