Postkort10

Okay. Så var vi jo nødt til at besøge Den Lille Grå igen – så det gjorde vi. Spiste os igennem tre retter for jeres skyld – kun for at få de billeder, som jeg var kommet til at love jer. Det skal jo ikke hedde sig. Og alt det. Så man ofrede sig og indtog både laks marineret i vild fennikel, hvidløgsgrillede muskelrejer med aïoli og safranris, og en helt speciel dessert a’la snegl (billede følger).

Se selv. På hårdt arbejde for at glæde læserne. Ja, jer! I baggrunden ses tolvårig i kamp med vagtel grillet over pensionerede vinstokke. Det kan man godt komme til at skele lidt af.

Desserten hed noget med Escargolade – endnu en hilsen til vores ven sneglen, her kunstfærdigt udtrykt i materialerne mørdej, syltet pære, pæresorbet og chokoladesauce. Billedet yder desværre ikke værket retfærdighed, den var faktisk meget fin. Og den smagte endnu bedre end den så ud.

Lille udsnit af den imponerende sneglesamling ved indgangen til den indendørs del af restauranten. Billedkvaliteten bliver kun værre fra nu af, for jeg kunne ikke få mig til at trække det store kamera frem, og meget godt kan man sige om iPhonen, men god til at forevige bizarre indretningstendenser i halvmørke, det er den altså ikke.

Og her, Mesdames et Messieurs: Le Grande Tableau! Draperet guldfolie, fe, kunstgræs, plastik-ridderharnisk str. 3 år, meget stor rosenpyntet snegl, kunstfærdig vinduesmaling og en …øh …bøffel i vinrødt satinjakkesæt.

 

 

 

…til sidst en lille guldsnegl på væggen på et af toiletterne. Jeg fik ikke fotograferet lysekronerne med sneglehuse i, og de mange sneglehuse som kækt var klistret fast på væggene rundt omkring. Og heller ikke udsigten fra terrassen hvor vi sad, det åbne ildsted eller mange af de andre ting, der var en del af oplevelsen. Det var simpelthen for distraherende med alt det mad der hele tiden kom på bordet.


Kommentarer

Postkort10 — 2 kommentarer

  1. Så skønt, så skønt.
    Først hele den bogstavelige beskrivelse, og så garneret med billeder. Skønt – og sært – og tudsind, tusind tak 🙂

    Ps. Jeg er ikke færdig med at grine…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.