Pladsproblem

Klokken 5.15 hopper hun ud af sin seng, og kryber ind under min dyne med et piv.

Drømte du? spørger jeg
Ja-ha, sukker hun.
Hvad drømte du?
Jeg drømte at du ville med i min drøm mor, men der var ikke plads til dig, fordi den var for lille… Næste gang drømmer jeg en der er længere, så kan du være med.


Kommentarer

Pladsproblem — 7 kommentarer

 1. Nogle gange ville jeg faktisk gerne have hende Lulle. Eller en der ligner. Hvordan kan der være så meget spræl og spilop og eftertænksomhed inde i sådan en lille krop?

 2. @Konen: Jeg ved det heller ikke. Der er ligesom bare meget af alting på én gang.
  Jeg håber du får en der ligner. Originalen er ikke til salg. Ok, måske lige kortvarigt forleden, da hun tissede i sofaen og tegnede på gulvet indenfor en halv time. Men normalt ikke.

  @Kirsten N: Ja. Intet mindre.

 3. Nårh skønne Betænksomme Lulle-det er også iirriterende med de drømme hvor der ikke er plads til ens Mor <3 håber i alle trods drøm havde en god dag 🙂

 4. Jeg nyder at følge hendes udvikling gennem dine velformulerede skriverier og afventer med dybeste interesse, hvad hun vil bruge sin utrolige hjerne til de næste mange år.
  Én ting er helt sikker: hun bliver overordentligt ualmindeligt ualmindelig 😉 t

 5. @Maria: Tak, vi havde en fin dag. Heldigvis forfølger Lulles drømme hende ikke længere end til hun får dem ud af systemet. Og det er hun (også) hurtig til.

  @Ellen: Det gør jeg også – afventer med interesse, altså. Tror ikke det bliver kedeligt, men har ingen anelse om hvad der kommer. Ud over, måske, at det ikke kommer til at gå helt stille af.

  @Margith: Ja. Sød. Blandt meget andet. Sød, stærk, sur af og til. Men forhåbentlig aldrig bitter 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.