Om meninger og mudder

Tak for kommentarer til det forrige indlæg. Jeg svarer lige her, for det kunne godt gå hen og blive principielt, og så er det jo lidt ærgerligt at holde festen i baglokalet.

Først og fremmest: Jeg er ikke bange for at kaste med meninger i det offentlige rum, som en blog nu er, og jeg diskuterer gerne – sagligt. Men jeg bliver ganske overordentligt træt, når jeg læser kommentarfelter – på blogs, på nyhedssider, i debatfora. Træt af horderne af porcus canis anonymus. Hvad blev der af at mødes med åben pande og slås som voksne mænd?

I bund og grund, ja, så er det selvfølgelig en form for dovenskab. Jeg gider ikke skulle skovle Gollums efterladenskaber ud af mit kommentarfelt på daglig basis. Jeg gider heller ikke altid være skarp, når jeg holder fri. Det er helt klart et dilemma, for samtidig mener jeg, det er vigtigt at mene ting om den verden man er en del af – og det gælder så også for mig.

Jeg har bare besluttet mig. For at bruge krudtet på at mene de skarpeste ting, når jeg sidder ansigt til ansigt med de mennesker jeg diskuterer med.
Og på at snakke med mine børn om verden, så de forhåbentlig vokser op som mennesker, der kan diskutere uden at det kommer til at stinke.
Og for at lade være med at surfe på et blodtryk, der ikke er godt for noget.

I mellemtiden siver arrigskaben så af og til ud mellem sidebenene og bliver til blogord. Alligevel.

Som nu det med grænserne, som jeg finder så pinligt og småt skåret, at jeg simpelthen ikke kan holde kæft – eller, som sagt, bære tanken om at køre gennem Tyskland uden den streamer, som I åbenbart er flere, der er interesserede i. Hvis det stadig er, så giv lyd i kommentarfeltet. Jeg havde egentlig bare bestilt en grim lav-selv-udgave, men jeg stoppede den igen, da det så ud til at der var interesse for flere.

Hvis det er, så vil jeg forsøge at få lidt hjælp fra en grafiker, og få lavet noget der ser ok ud. Prisen kommer til at ligge omkring de 60-70 kr. inkl. forsendelse, når det nok trods alt er et lille oplag der skal trykkes. Formatet bliver noget, der bliver til at passe ind bagpå en bil (det er åbenbart blevet forbudt at sætte streamers i selve bagruden på biler med hvide plader).

Interesseret?


Kommentarer

Om meninger og mudder — 2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.