Numsen kører!

Det her er muligvis det mest åndssvage jeg har blogget til dato, men jeg kan alligevel ikke lade være.

Forleden kom jeg forbi den her, fordi nogen smed den på Facebook.

Og der sad jeg så og tø-hø’ede en lille bitte smule, fordi det simpelthen er så lamt. Og lidt fordi jeg kom til at forestille mig scenariet, hvor gutterne på reklamebureauet (skal vi gætte hankøn ultimo 20/primo 30?) undfangede den ü-hüber geniale idé.

Men så kom Lulle forbi. Og… oh dear. Så fandtes der alligevel noget, der kunne stjæle fokus fra Barbapapa: Moar! Vi ska’ se numsen kører! Kom nu mor! Numsen, mor. Numsen kører! Vi. Skal. Se. Numsen. Kører. NUUUU, mor!

Hvis Diesels kernemålgruppe er børn på to-et-halvt, kan de klappe sig selv på skulderen for den kampagne. Den er gået rent ind. Numsen kører.


Kommentarer

Numsen kører! — 7 kommentarer

  1. Ups. Falsk varebetegnelse. Ikke godt.
    Med henvisning til ovenstående kommentar vil jeg gribe lejligheden til straks at understrege, at M er en alvorlig og seriøs blogger med alvorlige og seriøse interesser – herunder ikke mindst hendes antropologiske grundforskning, i hvilken hun for nylig har afdækket den keramiske paddes særstatus i Holstebros folklore. Undskyld.

  2. Sådan! Tak Anne, så kom det lige på plads:o) Det nytter jo ikke noget at en rullende røv pludselig laver ridser mit ry som en seriøs og nærmest journalistisk dybdeborende blogger. Knus M
    PS: Og hvis ret skal være ret, så har jeg oprindelig røven fra Leoparddrengen – som faktisk er ret seriøs:o)

  3. Jeg har vist den til min mor, der kvitterede med denne bemærkning: “Jamen…jeg forstår ikke, er det en stor manchetknap?”. Enten har min mor aldrig set en bar røv eller også er hun kommet i de forkerte manchetknapbutikker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.