Nedtælling til november

November!
Komplet med vintertid og pisregnsgaranti!
Kommer snart – også i din kalender!

Juhuu, ikke? Udsigt til snot og smattede blade, mørke morgener og vandkoldt vejr som ingen har ønsket sig.

Men: Tricket, hvis ikke november skal sluge én med hud og mohair, er at have noget at glæde sig til.
Jeg flår postkassen op hver dag når jeg kommer hjem. Venter og venter. På en pakke helt henne fra Amerika. Hemmelig pakke, der nok skal få november til at gnistre. I mit værksted. Tænk, jeg går og glæder mig til det bliver november!

Det har en hel del at gøre med hende her. Fordi hun arrangerer DET HER. Alternativt julemarked i gammelt pakhus på havnen i Odense. Kunsthåndværk, kager, mad, musik og overraskelser. Ingen nisser i tubestrik, men vistnok alligevel en hel del garn.

Jeg skal med! Jeg sælger ud! Perler med prikker, fugle i snor, og engle uden skam i livet.
Det er derfor jeg kredser om postkassen. Der er luksus på vej, og det bliver lækkert. For selvfølgelig kan en perle hænge helt fint på sådan en almindelig bomuldssnor, men man kunne jo også… ja, det kunne man!

PS: Jeg ved at Lis & Co. knokler som bæster med at få alt omkring det julemarked til at blive helt fantastisk. Sig det endelig videre. Måske kender du nogen, der ikke har hørt om det endnu – og det ville da næsten være synd, ikke?


Kommentarer

Nedtælling til november — 6 kommentarer

 1. Øj, det lyder spændende, Anne! Og tak for fin reklame:) Niks, der er adgang forbudt for tubestriksnisser! Og også grankogler på ski!
  Til gengæld er der slaraffenland for fedt design:)

  Og så bliver jeg da også helt novemberglad af at læse dit indlæg her, for jeg har netop gået og været sådan lidt ‘åh-nej! november-kommer-om-lidt-muggen’ og jeg kan huske, at du sidste år skrev flere novemberindlæg, som jeg sad og nikkede kraftigt genkendende til. Men i år har vi åbenbart farve på 🙂 Ikke skidt, ikke skidt!

  Ha en forrygende weekend. Jeg håber du snart har held med dit postkassekiggeri!

  KH
  Lis

  Ps. Ja, vi har stadig plads til flere funky udstillere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.