Nede med nakken

Ikke mig, men Alfa. Eller Sovs, som han hedder, når Lulle forsøger sig med hans civile navn. Jeg elsker, når hun vil være med til at kalde på ham. Så kaster hun sit lille hoved bagud med ordentlig kraft, og brøler SOOOOOVS! op af trappen til ovenpå.

Men lige nu er han ikke ovenpå. Han er på sofaen. På langs. Med en nakke der driller – som det nu sker med jævne mellemrum, når man har vundet en diskusprolaps der kommer og går som den vil.

Det er skidt for ham, for det gør ondt. Men der er ikke noget der er så galt, at det ikke er godt for noget. Min horisont er blevet bredere og bredere, som dagen er skredet frem, og han har tygget sig igennem den ene episode af Mythbusters efter den anden (længe leve harddisc recorderen). Nu ved vi hvordan hajer reagerer på chili, robothunde og delfiner af skumgummi, om en sneplov kan flække en personbil på langs, om et geværløb krøller sammen som en bananskræl, hvis man stikker en finger i det lige før skuddet går af, og mange andre totalt nyttige ting.

Jeg har også læst blogs højt for ham. Om ar. Torskedumt, og jeg burde have vidst det. At den slags virker stærkt motiverende på en bestemt – og meget almindeligt forekommende – slags mænd, og at han er en af dem. Vi kom langt omkring dér, og der var mange detaljer. Og lad mig bare sige det sådan: Til næste jul kunne vi godt lave en julekalender (med en låge til hver dag) med ar fra Alfa. Hvilke, hvornår og hvordan.

Men jeg tror nok alligevel stadig lidt mere på en anden idé. Stort set hvilken som helst anden idé.

Ved I forresten om det passer, at øjnene kan trille ud af hovedet, hvis man ikke lukker dem når man nyser? Ellers, så spørg Mythbusters. De kan finde ud af ALT.


Kommentarer

Nede med nakken — 9 kommentarer

 1. Den er god nok, Mythbusters kan finde ud af alt. Her hjemme er Mythbusters også en favorit hos manden… og nu hvor vi er ved mænd og ar og den slags, hvorfor skal mænd generelt altid have en ligesom-historie? Det er ikke nok at høre om andres ar, pludselig står de foran en splitterfornøjet og så kommer ligesom-historierne bare…

 2. God bedring med manden.. håber sgu ikke det passer at øjnene falder ud af hovedet, hvis man nyser.. Henrik har allergi og nyser konstant.. men han har vist også lukkede øjne.. det må jeg lige tjekke ud..??

 3. God bedring med Sovs. (Bedre navn end Alfa. Jeg er klart enig med Lulle!)
  – og nu kan jeg så bruge resten af dagen på at gætte på, hvad det egentlig er hans civile navn er – oversat til Lullologisk. Den var ikke med i lommeparløren forleden.
  Sooooovs…. Osvald…
  Sooooovs…. Sigurd…

  Ej, jeg giver op – men det gør min underbevidsthed ikke. Bare spørg Mythbusters. I nat vågner jeg garanteret op og råber
  “Sooooovs… Olfert! Selvfølgelig!” – og så er det mig, der bliver stemplet som familiens mest mærkelige person.

  KH Frau Putz

 4. Monsieur nyser konstant, og hans øjne sidde heldigvis stadig fast i hovedet 🙂 Rigtig god bedring med Sovs – og ha’ en dejlig dag, Anne!

 5. @Frederikke: Haha, ligesom-historier,- åh ja! Jeg ved nu ikke om det kun er mænd… med hånden på hjertet, så er jeg nok lige så slem som ham jeg deler historier med. Men ja, lige hvad ar angår, så er det vist en mandeting. Eller – det VAR en mandeting. Nu har M jo slået et slag for ligeberettelse på ar-fronten. De har snart ikke noget for sig selv længere, mændene.

  @Christina: Tak fra manden med den dumme nakke. Han siger, at Henrik ikke skal være bange. Mytebusterene afprøvede nyseteorien, og øjnene bliver inde i hovedet, selv hvis det lykkes én at holde dem åbne, lige når man siger “TCHU” 🙂

  @Frau Putz: Jeg håber du fik sovet i nat?
  Dine overvejelser fik til gengæld plantet en idé hos mig. Vi må have en gættekonkurrence. Om Sovs!

  @Madame: tusind tak 🙂
  Jeg er glad for at høre, at Monsieurs øjne også er blevet siddende.
  Og også rigtig god dag til dig. Eller – nu er det aften, men altså – håber du har det godt!

  @Helle Hansen: Jep, Sovs! Og det er helt sikkert positivt, for Lulle elsker sovs. Både den man hælder over maden, og ham der, i lidt mere fast form, putter hende om aftenen. Sovs! Det kan siges meget kærligt.

  @Line: Jeg skal hilse tilbage og sige tak (på en lidt stønnende måde).
  Med hensyn til julekalenderen, så må vi købe et domæne, hvis det er. Jeg lægger ikke blog til – jeg frygter at det vil lægge undreland øde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.