Lidt sødt til kaffen?

Asfaltmændene er her igen i dag, men de er vist færdige med den maskine der får alting til at ryste. Nu har de i stedet en med, der ligner en dinosaur, og jeg skal nok lade være med at brokke mig. Eller jeg skal prøve.

Jeg arbejder. Og drikker kaffe. Og hvis du også gør det, så kunne du måske godt lige bruge lidt sødt?

Jeg elsker den her. Sød, men ikke for sød, pop, men ikke for poppet, koket, men ikke mere end at det er helt lige tilpas. Og ja, selvfølgelig er det også en lille smule fordi jeg ikke har tid til at blogge igennem. Det kommer. Nyd nu bare Zooey Deschanel og M. Ward for lækkerhedens skyld. Og få eventuelt et lille nostalgitrip over den der glade studentertid, hvor vi allesammen dansede ironiske rundt på strømpefødder i biblioteket. Eller hvordan det nu var.


Kommentarer

Lidt sødt til kaffen? — 3 kommentarer

 1. Uh, de håndværkere – eller er asfaltmænd overhovedet håndværkere? Hvis ikke, hvad er de så?
  Uanset, de larmer, og lugten er heller ikke for god med ny asfalt (med mindre det regner). Håber du snart får arbejdsro. Hvad laver de egentligt?

 2. Jeg faldt tilfældigt over din side i blogland, men kunne ikke lade være med at grine over dit indlæg om de maskiner de kære asfaltmænd bruger…;-)

  Vi har nemlig lige fået lagt masser af nye sten i haven og der var dælme også larm fra stensliberen flere dage i træk, hvor jeg blev nødt til at arbejde hjemmefra. Jeg var ikke så pokkers produktiv.

  Håber, at asfaltmændene nu er gået på weekend!!!

  Mette

 3. @Prophecy: Fordi jeg er så langsom til at svare, er asfaltmændene blevet færdige i mellemtiden. Men de lagde ny asfalt på vores vej, såmænd. Og det indebar at de først fjernede den gamle. Med vold og magt og maskiner.

  @Mette: Asfaltmændene er væk nu. Og jeg var heller ikke helt så produktiv som jeg burde have været, mens de lavede jordskælv lige udenfor. Stenslibere er heller ikke sjove.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.