Lam lørdag

Lulle: Du må ikke putte noget ind i mit øje!
Jeg: Det gjorde jeg heller ikke. Der sad bare et lille fnug, og det tog jeg væk.
Lulle: Du må ikk’ ta’ noget væk! Det er mit! Sæt det på igen!

Sådan har dagen været. Det hele af den. Undtagen når hun fik lov til at sidde og pille ved min Mac. Nu har jeg femhundrede uskarpe billeder af min datter, der rækker tunge iført forskellige effekter, og nogle filmklip hvor hun råber Mooooar, du skal komme og se mig på kåmpjuuuutåååårn’. Til gengæld er halvdelen af ikonerne forsvundet fra min værktøjslinje. På et tidspunkt fik hun også fisket et vindue med Youtube frem, og fandt selv Søren Spætte. På spansk.

Det er ellers ikke fordi vi ligefrem mangler ting at se på. Alfa har et ongoing projekt, som kort kan sammenfattes til, at han er i gang med at downloade internettet. Det tager lidt tid, men forklarer hvorfor han køber eksterne harddiske med samme frekvens, som andre køber mælk og toiletpair.

Jeg glæder mig til Jens Christian kommer hjem fra ferie hos farmor. Han er helt klart det tætteste vi kommer på et fornuftvæsen her i huset.

Nå, men ellers sker her ikke andet, end at jeg smelter en masse glas og ikke kan forestille mig, at heroin kan være mere vanedannende. Og ovnen virker. Ovnen er lækker. Ovnen kan varme sig selv op til 520 grader, næsten uden at bruge strøm. Ind imellem går jeg ud i værkstedet, bare for lige at kigge på den.

Her er en video som Lulle og jeg har set mindst 15 gange de seneste dage. Efter at jeg genopdagede Little Dragon. Er vild med den, og sjovt nok appellerer den åbenbart i lige så høj grad til en på næsten tre år. Forstår man egentlig godt. Og vinbjergsnegle og underlægnings-tromboner ER da bare en oplagt kombi. Hvorfor er der igen der har gjort det før? Eller er der?


Kommentarer

Lam lørdag — 2 kommentarer

  1. @Forældremanualen: Jamen hej!
    Jeg flyver og farer rundt for tiden, men har lige været inde og kigge. Ser spændende ud, jeg vender tilbage!
    🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.