Kameratasken og linselusen & what’s not to love?

Det her kommer nok til at lugte lidt af reklame, men er altså på ingen måde noget jeg er blevet bedt om, betalt for, eller på anden måde lokket til. Det er se-min-nye-ting-bloggeri af egen drift, helt og aldeles fordi jeg bare må lufte min begejstring for en lækker sag, som er kommet ind i mit liv.

Det er også lidt en hilsen til Lis, som i sidste uge efterlyste tricks til bedre fotos. Godt nok handlede det mest om efterbehandling, og det her er nærmest det modsatte.

Det handler om den første forudsætning for, at man overhovedet har noget at efterbehandle: Det handler om have sit kamera med. Ikke det der sidder i mobiltelefonen. Eller minikameraet (selvom det også er godt at have).

Nej, det rigtige kamera. Det der vejer mere, fylder mere, ikke tåler at blive kastet rundt, og som måske har et ekstra objektiv eller to, der også gerne skal med. The real deal. Kameraet, som man sådan ville ønske at man havde taget med, når man står og sigter på det mest fantastiske motiv… med sin mobiltelefon.

Derfor. Er jeg totalt vild med min nye taske. Som er lækker. Og gennemført. Og gennempolstret. Og genial. Prøvliåseher:

Udenpå: En taske som man godt gider blive set sammen med. Jeg gør i hvert fald. Producenten hedder Jo Totes, og har tilsyneladende lidt svært ved at følge med efterspørgslen. Forstår jeg egentlig godt.

Indeni: En gennempolstret kamerataske. Med velcro-flytbare skillevægge, akkurat som de store, firkantede fototasker, som er totalt overkill, når man bare skal have et enkelt spejlrefleks og et ekstra objektiv med. Foret med det fineste print. Lommer til det hele. Plads til kamera, tilbehør OG alt det, man normalt propper i en taske. På billedet rummer den mit Canon, ekstra objektiv, pung, mobil, nøgler, solbriller – og der vil stadig være plads til en ordentlig møghund af en madpakke, Lulles on the road – kit, en ananas, eller hvad man synes. Min 13″ MacBook kan endda være der.

Så lækker. Så totalt hvad jeg lige havde brug for. – Jeg er pladaskforelsket.

Det er Lulle åbenbart også. Om det er i mig, i tasken eller i kameraet står lidt hen i det uvisse. I hvert fald havde jeg, efter langvarige bestræbelser på at få taget et par brugbare billeder af tasken, temmelig mange flere der så sådan ud:


Kommentarer

Kameratasken og linselusen & what’s not to love? — 11 kommentarer

 1. Hvor er den taske bare lækker. Jeg har det nemlig også sådan, at jeg tit lader kameraet blive hjmme, fordi jeg ikke har noget ordentligt at transportere det forsvarligt i. Nu ved jeg pludselig, hvad jeg ønsker mig til min fødselsdag!

 2. @Julia: Selv tak!

  @Margith: Det er det. Modellen er udsolgt, men de kommer med nye ting flere gange om året, så lur mig om ikke der er nye lækkerheder på vej.

  @Randi: Det er jo det der er så helt igennem tilfredsstillende. Én taske. Som rummer det hele. Og ikke er grim og klodset og firkantet. Hurra!

  @Anita: Det er taget til efterretning – men jeg regner nu med at slide den op. Over mange år. Den virker gedigen i hvert fald, så jeg regner med at den når at blive en gammel ven.

  @Signe: De laver nye modeller hele tiden. Der skal nok komme mere godt fra den kant, tror jeg. Håber jeg.

  @Anne: Ja – men hold øje med dem. Jeg tror de kan finde på at lave flere fine ting…

  – Og nej, jeg er ikke ansat i deres hemmelige reklameafdeling!

 3. Åh hvor er den fin…og på “hvoffor-fandt-jeg-ikke-på-det”-måden. Det er jo genialt. Altså min kamerataske er ikke megastor, men den er proportioneret forkert…den arbejder sig “udad” når man skal have mobil, pung osv med…så man ender med at rage 60 cm længere ud i rummet. Lidt rigeligt når man allerede synes man er liige i det største. Og designet – uhm…jeg vil også ha! Tak for inspiration – Hvorfor ser fototasker altid ens ud.
  Og så elsker jeg jo dine Lullologiske input…og sikke nogle fantastiske fotos af hende+taske 🙂
  God weekend Henriette

 4. @tanja: Det er to år siden, så jeg kan ikke helt huske det, men ifølge http://www.toldpriser.dk/toldberegner vil tasken i dag koste lige omkring 1200 kr i det hele – altså med fragt, importgebyr og moms. Omkring en tredjedel af prisen er moms og importgebyr (man betaler ikke told for varer i den prisklasse).

  En anden mulighed jeg lige er blevet opmærksom på, er at købe i England, hvor du nu finder denne her: http://www.cosycameras.co.uk/

  Slutprisen bliver meget tæt på den samme som hvis du køber fra usa, men du slipper for at skulle vente på længere forsendelsestid og på at skulle betale to gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.