Just so

Måske er jeg den sidste i verden til at opdage den alvorlige pige med uglen? I hvert fald har hun hittet rigtig pænt i Tyskland, fordi den her helt fantastiske sang har været med i en T-mobil-reklame. Agnes Obel, anyone? Kender I hende?

Jeg er bjergtaget. På repeat. Hendes debut-CD, Philharmonics, kommer på mandag, men hvis andre er blevet lige så sultne i ørerne som jeg er, efter jeg ved ikke hvor mange ture gennem den her fine sang, så kan I klikke videre til hendes MySpace-profil og høre flere sange.

Agnes Obel. Philharmonics. Soundtrack til mit efterår 2010.


Kommentarer

Just so — 8 kommentarer

 1. Ååååårrrh hvad, vi ELSKER Agnes Obel! Hun gi’r koncert i KBH i november…ville gerne gi’ et par legemesdele for at opleve den! Ville måske endda gi’ min datter væk til et østeuropæisk mafialignende menneske hvis bare jeg kunne komme med! Eller…arj, det er måske for voldsomt…men gad godt høre hende live!

 2. Du var ikke den sidste. Jeg slog dig, da jeg først har hørt hende lige nu, her på dit sted i cyber. Tak for det Anne. Hun er jo virkelig god. Kan du have en fabelagtig dag!

 3. @M: Måske vil jeg give dig en billet i bytte for LL. Synes hun er for lille til mafiaen, og Lulle er ved at have krænget den sidste rest af baby-aura af sig, og det er jeg muligvis ikke helt klar til.
  Tak for tip m. Itunes!

  @Madame: Ja, smukt er det. Og sikke en anmeldelse i Politiken. Det er da vist ikke så tit at en debut får den slags ord med på vejen!

  @AB: Tak, så er du måske den sidste?
  😉
  Fabelagtig dag også til dig!

  @Lotte: Ja, det kalder lidt på lukkede øjne, og er lidt indadvendt. Og samtidig sådan helt klart …jeg er virkelig faldet pladask!

  @Stine: Selv tak! Lyder ikke så værst – at gemme sig i Berlin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.