jamn HEJ igen.

Jamen hej… er I her virkelig endnu? Hvis, så tak for det, sådan som jeg ellers lige har været længe væk.

Nu er jeg hjemme igen. Fra kursus. Og kan ting, som jeg ikke kunne før. Jeg har haft det sjovt og travlt, og som sædvanlig har jeg været meget tæt på at få min egen perfektionisme helt galt i halsen. Og siddet oppe om natten for at lave noget der holdt. Og haft det sjovt alligevel.

Og vel blev det da ej perfekt, men I må godt se det alligevel. Dogmevideo og det hele. Og så pusler jeg ellers videre med nye ting, men bliver ved med at være hemmelighedsfuld lidt endnu. Fordi jeg kan.

Men. Lige om lidt kommer der et par indlæg med levende og halvlevende billeder. Hold on. Stay tuned. Der er sjove dyr imellem. Wow, hva?!


Kommentarer

jamn HEJ igen. — 2 kommentarer

  1. Haha hvor sjovt. Jeg gik lige igennem min blogliste tidligere i dag og tænkte at det da var lææænge siden du havde skrevet noget!
    Så HEJ! Jeg glæder mig til at se dogmevideo og halvlevende billeder 🙂

  2. HEJ! Langeneger.
    Ja, jeg har været skræmmende længe væk. Var lige ved at tro, at jeg var faret vild. Men så var jeg heldigvis bare sakket lidt bagud. Pyh!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.