Jamen!

Jeg er lidt overvældet. Over at svigte min blog (og jer! Hvordan kunne jeg?!) i over en måned, og så få sådan en modtagelse. TAK, søde mennesker i mit kommentarfelt. Jeg havde egentlig mere forestillet mig noget i retningen af DET HER, som i virkeligheden ville have været helt på sin plads (Tjek lige de dyr. De er bare SÅ skuffede).

Jeg havde også forestillet mig at jeg skulle skrive en lang god blogpost i dag, for sådan at kompensere lidt for forårets umådelige slendrian, men så kom jeg til at give Lulle fri fra børnehaven. Det var noget med at hun var så sød og blød fra morgenstunden, at jeg i nogle få sekunder glemte, at jeg sgu da blødte ud af ørerne efter den enetale, hun brugte hele påskeferien på at holde.

Så i stedet for at skrive og ordne ting og tænke kloge og strategiske fremtidstanker, har jeg brugt hele dagen på det her:

– Har TinTin egentlig en adresse? Jeg synes vi skal skrive til ham!

– Mor, jeg ved godt hvorfor du vil beholde far. Det er fordi, hvis der er nogen der putter dig i et bur, så kommer han og redder dig.

– Passer det at man kan knække sine ben hvis man drikker for meget cola?

– Kan drager og dinosaurusser godt lide hinanden?

– Mor, hvor ser du altså bare sød ud når du arbejder.

– Har du noget der skal trylles orange?

– Kan et menneske blive til softice?

…og meget mere fra samme nørdegakkede rodekasse af en barnehjerne.
Så nu er jeg sådan lidt træt, og egentlig ikke så meget til ord.

Men her er en abe, som ikke er det mindste skuffet. Den ligner mere en, der har fået lidt for meget koffein til morgenmad. Den er noget af alt det jeg har lavet i stedet for at blogge.

Ligesom jeg ikke ved hvorfor jeg holdt op med at skrive, ved jeg ikke hvorfor jeg begyndte at hækle. Det skete bare. Verden er fuld af uforklarlige ting.


Kommentarer

Jamen! — 8 kommentarer

 1. Nu bliver jeg forvirret, du bloggede jo også igår 🙂
  Din Lulle er helt vidunderlig og aben også.
  God weekend, hvis du trænger til Lulle aflastning tilbyder jeg mig gerne, hun kan helt givet peppe hvilket som helt hjem op.

 2. SådANNE. Godt du er tilbage. Nu fik jeg klukgrinet igen, herligt.

  Prutten og jeg må tage på tur næste gang vi er i Jylland. Lulle er blevet meget større siden jeg så hende sidst og hun kan sikkert lære Dicte et par tricks 😉

 3. Hej igen 🙂 – fantastisk abe med rød rumpe und alles! Nu spekulerer jeg også på, om et menneske virkelig kan blive til softice 😀

 4. @Margith: Jeg er også selv meget forvirret. Måske skriver jeg noget igen i dag – bare for at gøre dig HELT rundt på gulvet.

  @Mette: Vel er jeg så!
  Og ja, KOM med Dicte og dig selv, det kunne være så hyggeligt! …ellers må vi en tur til København igen. Kunne også være godt. Kunne faktisk være rigtig godt…

  @Conny: Tak. Der er nogle der siger at man bli’r hvad man spiser. Værd at forsøge?

  @Husmoder: Nej, desværre, vi kom ikke så langt. Og jeg har virkelig ikke styr på postnumrene i Belgien. Det er skidt.

  @Trine: JA! I DEN GRAD!

 5. Hej der,
  Melder mig lige som ny læser, der sidder og griner højt. “Har du noget der skal trylles orange” Ja, hvorfor ikke 😀 Shit, den var sjov.
  Her gider jeg godt komme tilbage og læse mere, både om Lulle, dig og de hæklede aber 🙂

  Kh Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.