….jamen. Ja. Ikk?

Hvis jeg havde haft en hale, så havde jeg logret den i smadder siden i søndags.
Jeg har værksted.
Mit. Eget. Værksted.
Med ilt og gas og glas.

Det er så fedt at I ikke drømmer om det.
Eller måske gør I?
Anyways.
Jeg er smuttet.
Ud til de ustyrligt mange graders varme
Og de ti kilo glas.

Jeg er lykkens pamfilihankat.

Kan godt være at der findes smukkere sale i kongeriget, men –
Hvad skal man med en riddersal, når man har det her?


Kommentarer

….jamen. Ja. Ikk? — 13 kommentarer

 1. Det er bare den skønneste følelse, man kan tænke sig.
  Snart løber du ind i problemet, at du slet ikke har tid nok. Det er overhovedet ikke ment negativt; bare at du vil få lyst til at opholde dig i værkstedet i 28 timer i døgnet, og det kan bare ikke lade sig gøre med børn, arbejde, hus og mand. Rækkefølge næsten tilfældig…

  Jeg har været igennem det. Og nu har jeg ingen børn hjemme mere. Tænk at man kan nå dertil, hvor man siger, at det er dejligt 😉

  Til lykke og rigtig god fornøjelse med dine kreationer.
  Kan du ikke lave mig en flot troldekugle[efterligning] i blå farver?
  Prisen sætter du selv, men jeg ville være stolt af at have noget, du har kreeret.

 2. Å WAW. Tillykke. Hvis det var mit værksted og min hale ville den også have været helt ustyrlig på den måde hvor alt fejes ned. Ved nærmere eftertanke er det nok meget godt at du ikke har hale for det er noget upraktisk med sådan en kådt svingende uldklump i et glasværksted.

 3. Uij… og de der 10 kg. glas… De har altså sat noget i gang hos mig. Hvis du kan, så kan jeg også… og jeg manglede jo røde, gule og orange farver… og bladsølv… og sølvtråd… og grafitplade til brænderen… og nu er Tuffnell sikkert meget, meget glade 😉

  Glæder mig til at se, hvad du får kreeret – og håber ikke, at det går alt for meget ud over nattesøvn, mand, børn, hus, hjem, arbejde og alt det andet, som man desværre (?) også skal tage sig af.

  – og pas nu på Lulles fingre – og skovkattens hale!

  KH K

 4. Hvor lyder det dog spændende, Anne – et stort tillykke med dit nye værksted! Jeg håber, du viser ‘kreationer’ frem ind imellem. God fornøjelse 🙂

 5. Og tusind tak og tak og tak igen!

  Ja. Det er fedt. Jeg er helt forelsket, både i processen og resultaterne. Og jo, selvfølgelig vil jeg meget gerne lave ting som andre har lyst til at bruge. Lige nu står der julemarked på alt hvad jeg laver, men efter d. 21. november hopper jeg over på Amio og laver mig en lille web-biks. Har nemlig helt klart planer om, at de perler jeg laver nu skal tjene en ovn hjem til mig. For når jeg har en ovn, kan jeg arbejde i større formater. Og så bliver det endnu vildere! …og fik jeg sagt at det er en fest? Uh, det er en fest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.