Jævndøgnssøforklaring

Hov. Det er vist ved at være tid til endnu en sang fra de varme lande. Om hvorfor jeg ikke har været forbi mit eget lille sprogområde i mere end et helt kvartal. Sidste gang var ved vintersolhverv. Nu er det jævndøgn. Hvad sker der lige?

Sagen er, at det ved jeg ikke. Der sker som sædvanlig ingenting, hvis man sammenligner med verdenshistorien og en crazy nat i Bangkok. Men der sker en hverdag. Og jeg kan lide den.

Noget af det jeg allermest kan lide, er at jeg har fået mig et job som jeg er vild med. Et job med kommunikation OG musik. Hvor heldig er man så, når man er én med mit CV? Åh, jeg er nærmest bare kronisk tilfreds for tiden. Med mit eget liv altså. Resten af verden er jeg stadig ikke helt sikker på at jeg har lyst til at overlade til mine børn, men det er en anden og meget lang og gammel sag, som vi bare stille og roligt må se at få ryddet op i.

Hvilket er en bizar ting at sige, når jeg ikke engang kan finde ud af at rydde op i mit eget hus.

Som ligner noget der er tilbage efter et ophørsudsalg i en specialforretning for defekt legetøj, nullermænd og vasketøj.

Og som jeg bliver nødt til at melde mig ind i kampen med NU, eftersom jeg har en Lulle der fylder fem år i morgen (om jeg fatter det). Der skal laves plads til både en lagkage på bordet, gæster rundt om bordet og de nye pissegrimme lyserøde plastikting, som er det eneste hun ønsker sig i hele verden.

Så hej-hej. Jeg skal ind og lave plads til min datters nye formstøbte perlemorslyserøde plastikenhjørning med regnbuestribet polyestermanke. Og mere af samme slags.

Men jeg er her nu, fordi jeg savner livet på mit Undreland.

Overvejer at vende tilbage, sådan rigtigt. Skal bare lige finde ud af at skrive… om hvad?

 

 


Kommentarer

Jævndøgnssøforklaring — 7 kommentarer

 1. Om alt, Anne. Du er savnet.

  Og skriv især mere om den lyserøde enhjørning fra helvede (åh, hvorfor fik jeg dog en pige? Godt der stadig er fem år til hun fylder fem)

 2. Jeg savner dig og som jeg så ofte har sagt det før så er du er allerbedst når du skriver om det allernærmeste, det du selv tænker på som ingen ting.

  Tillykke med den jobmæssige lykke og med Lulle. Den lyserøde fase skal nok fortage sig, lige pludselig er det dødsmetal eller boybands…

 3. Hov, der er du jo og du er savnet – jeg holder meget af dine små fine ordkrøller. Tillykke med lillepigen og hvis det lykkedes dig at få ordentligt ryddet op, må du meget gerne dele ud af gode råd. Min rengøringsstrategi involverer en sneskovl og kasser med usorteret rod, der kan placeres diskret.

 4. Hej søde smukke Anne.
  Hvor er det øv at du er gået blogkold. Øv for os, som savner underholdningen, forstås. Men lækkert nok for dig at du har medvind derude i virkeligheden. Men vi kan også godt klare at høre gode hberdagsfortællinger 🙂

 5. dejligt at livet kører for Dig 🙂 måske en lille rapport fra Lulles fødselsdag tillykke med hende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.