Ja – vi har lasagne!

Til gengæld er Emma Thompsons bryster ikke her.

Det holder aldrig op med at være sjovt at stikke hovedet ud i baglokalet – der hvor man kan se hvilke søgeord der har sendt sagesløse surfere en tur omkring Undreland. Men det er ikke så sjovt som det har været. Måske er de seriøst sære mennesker en uddøende race. Dem der kunne finde på at søge på ting som ‘sand ud af vinduet’, ‘hummer som kæledyr’ og ‘elektrisk øko undertøj’.

Der er blevet længere mellem den slags søgeord. Og de fleste der havner her via Google vil bare have lasagne, den-bedste-lasagne, stærk-lasagne eller lasagne-i-fad. Og det kan de godt finde. Til gengæld kan jeg ikke helt greje, hvordan en eller anden er havnet her, i jagten på Emma Thompsons bryster. Men vedkommende er nok blevet skuffet. Ligesom den (ham, er jeg sikker på) der har søgt på ‘unormal diller’. Stakkels lille fyr.

Og af og til er der sket noget poetisk ude i søgemaskinerne, uden at jeg kan regne ud hvad der ligger bag. Når nogen søger på ‘Hun elsker solsort’ – hvad går det så ud på?.
En anden (fugleven?) har søgt på ‘Tukan pasning’. Fornemmer man en ledig niche? Tukanpension! En eller anden, grib chancen. Jeg gør det ikke. Jeg synes store fugle lugter.

Og jeg er træt. Og jeg skriver. Og huser en eller anden snigende semi-influenza, som nægter at give sig til kende, men nøjes med at sidde i noget der ligner ubemærkethed og spise min energi.

Og ind imellem drømmer jeg om den belønning der ligger og venter på mig i en stor, brun papkasse lige her ved siden af mig, og som jeg må pakke ud og sætte op, når jeg er færdig med at redigere manus (jeg tør ikke installere så stor en potentiel overspringshandling før da – derfor!). Mega Minor er ankommet. Den kan lave tusind grader, når den bliver fodret med ilt og gas. No kidding, det er næsten som at have fået sin helt egen drage. En ildsprudlende værkstedsven, som jeg har en legeaftale med til oktober. Så kommer der mere af det her:


Kommentarer

Ja – vi har lasagne! — 19 kommentarer

 1. @Anita: Den sten er en glasperle!
  Der kommer mange flere, så snart jeg får værkstedet op at køre. Og der kommer en Amio-shop. Og der kommer helt sikkert masser af plettede perler, og jeg skal helt sikkert nok skrive vidt og bredt om det, når det sker.
  🙂

 2. Åh du skal lave lækre glasperler nu – hvor må det være spændende med en Mega Minor! Jeg faldt for en skøn halskæde af glasperler forleden dag og bliver aldrig træt af se på den 🙂

 3. @Madame: Nej, ikke nu, men snart. Og jeg glæder mig som et barn til juleaften!
  Skal din halskæde ikke vises frem på bloggen?

  @Vita: Haha! Du skal da ikke umskylde, jeg synes det er skægt når der er nogen der leder efter andet end lasagne og striktrøjer på min blog!
  …Men hvad ER der med Emma Thompsons bryster?!

  @Mette: Uhh, det gør jeg også! Har du det godt? Får du tørlagt københavnsområdet for kakaomælk?

 4. Og- Julie! Tak!
  NU tror jeg det er sidste gang jeg har trukket dig ud af spamfilteret. Det ser ud til at det endelig er begyndt at virke. I hvert fald har jeg for første gang fået en fejlrapport, efter at have un-spammet dig. Hvilket burde betyde, at det nu endelig (efter to sure mails til Akismet) er lykkedes at få renset din IP-adresse. Hurra!

 5. Ah… Kan se, at du har leget med sølvfolie…
  Det glæder jeg mig for vildt til at prøve.

  Og så glæder jeg mig til at se, hvad du ellers tryller frem med din Mega Minor, når du engang – lige om lidt – får ubegrænset legetid.

  KH Karina

 6. @Frau Putz: Jep. Kobberfolie inderst, brænde ind, og så sølvfolie ovenpå og brænde ind igen. Sjovt, glæd dig!

  Og uh ja, ubegrænset legetid. Kan ikke vente!

 7. @Lotte: Det kan jeg godt forstå du drømmer om – men pas på: det bliver nemt en besættelse!
  Hvis du ikke finder nogen lige i nærheden, så kan jeg varmt anbefale Louisa Moeslunds kurser – se http://www.moeslundglas.com – lærerigt og fantastisk hyggeligt oven i købet.

 8. Ja tak Anne. Jeg har det rigtig godt, men jeg begynder godt nok at blive træt – på alle tidspunkter, men sådan er det vel når man bestyrer en babyfabrik!

  Jeg er meget vild med enkelheden i Helene Rohners armbånd til børn, men synes godt perlerne kunne være mere sjove, farverige og levende. Hvis nu du laver armbånd med noget enkelt snorværk og lækre perler, så sætter jeg mig ned og venter på at de bliver sat til salg!

  Hep hep herfra

 9. @Anita: Det kan jeg lige love dig for at jeg også gør!

  @Mette: Jeg kan godt huske trætheden – men den kommer og går. Mener i hvert fald at kunne huske, at der også var perioder med energi til at vende huset på hovedet…

  Jeg er meget vild med Helene Rohner i det hele taget, men – armbånd til børn? – hvis det er dem jeg tænker på (farvede snore og perler i keramik og sølv), er de så ikke til alle? Sig lige til, hvis der er noget jeg har overset!
  …Og nu har jeg jo ikke tænkt mig at kopiere andres ting, og med hovedvægt på glas bliver det selvfølgelig også noget andet end keramiksmykkerne. Men. Man kunne levende forestille sig en serie, som ligesom appellerede til dem, der også bryder sig om Rohners design – ikke? Jeg kunne i hvert fald. Meget levende.

 10. @Anne – vil bare lige sige tak for hjemmesiden. Hendes kurser ligger perfekt i weekender – så selv en fjernrejsende kan være med, med en enkelt overnatning i Ebeltofts omegn. Super :O)
  Ps – vil gerne besættes :O)

 11. @Lotte: lige præcis! – og Ebeltoft er en overnatning værd. Smuk gammel bymidte, godt vandrehjem, hyggelig lille havn at gå en tur på. Håber du kommer af sted, men de arrangerer begynderkurser jævnligt.

 12. Det er lige præcis de armbånd du beskriver som jeg tænker på, men på hjemmesiden står de under armbånd til børn, så jeg går gerne for at være barn. Og naturligvis skal du lave dit eget design og udtryk, men man kan vel kigge lidt efter sidemanden, bare låne lidt ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.