-ish!

Godt, så fik vi vist det på plads: Jeg er en hat til det der multitasking. For mens alle de andre har teaset, antydet og hamret løs på jungletrommer, har jeg… ikke blogget. Igen.

Hvilket er lodret tosset, i betragtning af at det er mig der har siddet og redigeret det som de allesammen har forsøgt at få jer til at blive voldsomt nysgerrige efter at se. Eller måske netop derfor. At jeg ikke har blogget, altså. Fordi jeg har haft travlt og været redaktør og alting.

Taler jeg i koder? Undskyld!

DE er mit bloghood.
Mine helt særlige www-eninder.
Dem jeg har lavet det her sammen med.
Proudly presenting:

Blogmagasin! Klik og læs!

Og følg fænomenet i fremtiden på vores Facebookside, hvis du er en Facebooktype.

Vi er sådan lidt stolte i det lige nu.


Kommentarer

-ish! — 7 kommentarer

 1. Å Anne. Det er så fint, så fint og jeg er helt og andels betaget både af dit skønne hyben haiku og af dine fabelagtigt dejlige billeder.

  I skriver at I gerne vil have magasinet delt, ja at det nærmest er et formål i sig selv…. Jeg er ikke så god til sådan noget, men holder af mange af jer og derfor vil jeg vildt gerne dele dit hyben haiku med link til magasinet og til dig.Er det ok?

  Og så ved jeg ikke hvorfor jeg aldrig får kommenteret her længere. Jeg læser hvert eneste indlæg (ofte flere gange) og tænker en masse men kommentarer bliver det ikke til.

 2. Har da lige kigget det igennem via et andet link, og hvis det ikke regnede så forbandet, var jeg allerede smuttet ud på hybenjagt! Glæder mig til at se mere 🙂

 3. Det er da også på sin plads at være stolt. Det har været en stor fornøjelse at læse et magasin, der ikke har været fyldt med syletynde piger, klistret til i reklamer med tøj og tilbehør som kun er for fruer med en pengepung på str. med Hellerup og artikler der ikke har rørt mig. Tak for nærvær og ærlighed.

 4. TAK!
  🙂
  Tak skal I have. Jeg har slet ikke fået svaret, men vi er allesammen helt vildt glade for den fine modtagelse som Blogish! har fået.
  Nu er jeg efterhånden ved at orke at nærme mig en computer igen, heldigvis.

  Marina, som jeg også har skrevet ovre hos dig, selvfølgelig må du dele! Alt det du vil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.