Idyl og idyl

Vi nåede lige at lufte sommerkjolerne, før det igen blev vejr til at brokke sig over vejret. Lulle i skuret i haven, med sol og skygger og gummistøvler.

.

For sådan er det nemlig at have en 2-årig i huset. Lutter idyl.

Der er bare mange varianter af idyl.

Der er fx også varianten, hvor Jens Christian og jeg er så dybt optagede af afslutningen på Harry Potter og Fønixordenen, næstsidste kapitel, at vi ikke opdager at hun ikke længere sidder og leger i stuen – før vi hører lyden af toilettet der skyller ud, og Lulles klare stemme, der siger …”Hov!”

Jeg ved ikke præcis hvad hun har lavet, men da jeg kom derud (i fire store skridt og et spring over vasketøjskurven) stod hun midt på gulvet i badeværelset med meget store øjne – og begge ærmer gennemblødt til albuerne.

Så kan jeg lære at sætte hendes skammel væk, for at forhindre hende i at gå ud og plaske i håndvasken.

Kan børn tåle Rodalon?

Og kan I tåle mere? Hvis I kan, så besøg en temablog der kalder sig THE STRONGEST VISUAL BIRTH CONTROL ON THE MARKET TODAY. Og se mere idyl af den slags, som kræver pletfjerner, superlim og grænseløs tålmodighed i uforståelige mængder.


Kommentarer

Idyl og idyl — 5 kommentarer

  1. Hihi, ja det er da lutter idyl med en 2-årig i huset – næsten 🙂
    Dejlige billeder, Anne, lige til Gudrun Sjödéns katalog!

  2. @ Margith: Tak, jeg er også glad for dem. Hun er sjældent særlig interesseret i at blive fotograferet, selvom jeg forsøger at snige mig ind på hende i al ubemærkethed. Men den dag lykkedes det!

    @ Madame: Tak! Det kunne da godt være, jeg skulle høre om Gudrun Sjödén vil låne hende – mod betaling i form af tøj?

    @ Rina: Tak – der er nu kun én. Heldigvis, havde jeg nær sagt. Lulle er SKØN, men tre af hende havde nok været at spænde buen lige hårdt nok…

    @ Frau Putz: Så kunne jeg i hvert fald lære at lukke gitterlågen ud til trappegangen, som også spærrer af for det forjættende badeværelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.