Hvor kom vi fra?

Ejmen her sker jo ikke en …noget. Som helst.

Nåh – det er fordi det er min tur til at skrive? Hm. Men jeg sidder jo ude i værkstedet og trækker i noget meget varmt glas. Næsten hele tiden. Det er simpelthen så sjovt at jeg hverken har tid til at have et liv eller en blog. Rundstyk!

Det går over igen.
Eller – det gør det jo nok ikke. Forhåbentlig ikke. Men det finder nok et lidt mere fornuftigt leje på et tidspunkt. Lige nu er jeg totalt vild i varmen fra en gasbrænder, fordi jeg er gået amokka i anledningen af et julemarked. Der produceres. Jeg har en fest i garagen, også selvom jeg fryser en kvart pingvin derude.

Nå, men det jeg egentlig bare vil sige er, at jeg kommer tilbage lige om lidt. Med billeder, og lidt senere også med perler der vil sælges, hvis nogen vil eje dem. Bliver jo bare lige nødt til at lave dem først.

Bortset fra det, så er alt vist sådan nogenlunde som det plejer. Lulle siger underlige ting. I dag sagde hun ‘mor, jeg har en lille pingvin nede i maven’. A’hva? Har hun set for meget til Pingu, eller har hun fundet sit indre totem-dyr? Jeg ved det ikke. Lulle er uransagelig.

Af og til.

Andre gange er hun totalt forudsigelig. Som fx da hun var hos tandlægen for første gang, her i sidste uge. Ville hun åbne munden? Nej da. Havde jeg regnet med det? Lulle? Åbne munden på kommando? No way.


Kommentarer

Hvor kom vi fra? — 7 kommentarer

 1. Det der julemarked bliver sgu godt, skal derind og kigge. Mon man kan genkende blogger-folket? Foreslår at i, bloggerne med stande, sætter et skilt med jeres blogger navn. Er spændt på dine glasting!

 2. JAAAAAA…. Julemarked coming up. Og med lidt held, så kan vi også sælge en broderet muslimsk dame med maskingevær på en libertypude og varme kaffeluffer. Vi får den vildeste stand!

  Jeg glæder mig…! Dine perler er de smukkeste og jeg er begyndt at spare op til at købe mig fattig i dem.

 3. Åh… det der julemarked gad jeg altså også godt. Men der er jo nogen, der fylder 5 år den weekend – og en så vigtig begivenhed er jo nødt til at blive behørigt fejret.
  Glæder mig til billeder!
  KH Karina

 4. @Prophecy: Ja! Kom! Så ses vi!
  Og mon ikke du gætter hvem vi er? Jeg er hende med perlerne!

  @Julie: Jeg glæder mig også. Helt ovenud meget. Det bliver så godt!

  @AB: JA! Glæder mig så meget til at se hvad du kommer med. Synes stadig, damen med geværet skal være en pude. Libertyblomster vil være den skønneste kontrast. Men er sikker på at det bliver superfint, lige meget hvad du finder på.

  @Stine: Ja, sjovt som vi har det med at mødes på vandet!
  Ville være rigtig hyggeligt, hvis du kiggede forbi i Odense.

  @Putz: ja ok – 5-års fødselsdage er ikke noget man lige flytter rundt med. Kunne ellers have været hyggeligt hvis du kom. I det mindste skal jeg nok prøve at få taget en masse billeder.

  @Cristineq: Ja da! Glæder mig til at møde dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.