Hjerternes fest! Shout it out!

SÅ! Endelig!
Til alle der er klar til et ordentligt skud ægte julestemning…

HJERTERNES FEST – den største og vildeste giveaway er på benene og på banen, og heldige den, der løber af med en af præmierne, som udloddes over fem dage midt i december. For hver præmie er en BUNKE af præmier.

Og det er så ikke engang det bedste af det hele.
Nej, det bedste af det hele er, at den her giveaway kommer til at sprede mere julestemning end selv den mest julede giveaway nogensinde har gjort. Betingelsen for at deltage er nemlig, at man donerer lidt penge til Mødrehjælpens Julehjælp, som ellers står i den situation, at de må afvise mange af de familier der beder om hjælp til jul, fordi man simpelthen ikke har penge nok til at hjælpe alle.

Skal det ikke bare være løgn?

Skal vi ikke bare bakke så meget op om det fantastiske initiativ, som Trine og Marina har taget? (og så i parentes juble lidt over, at blogland findes – hvor to kvinder som aldrig har mødt hinanden i virkeligheden, finder hinanden i et kommentarfelt, smider hvad de har i hænderne, og sætter den slags i gang. Det gør i hvert fald mig helt kuldreglad i låget at tænke på!)

Det du kan gøre er:

1: Spred ordet. Vidt og bredt. Blog det, Facebook-hype det, twit det, eller send en mail til alle dine venner og fortæl om det, hvis ikke du er så meget til alt det andet. Men – shout it out! Lad os slå alle rekorder! Og kopiér og brug endelig Marinas fine vignetter ovenfor, når du linker og omtaler.

2: Giv en gave. Har du lyst, kan du være med til at få de fantastiske gavebunker til at vokse. Klik ind på Hjerternes Fests hjemmeside, og se hvad der allerede er kommet. Der er hjemmelavede gaver, gaver fra butikker og firmaer, masser af forskellige gaver – og der kommer hele tiden mere til. Der kan doneres gaver indtil d. 12. december. Du skal selv sende gaven direkte til vinderen, når lodtrækningen er foretaget.

3: Køb lodder. Selvfølgelig! Masser af lodder. Masser af hjælp til andre – masser af vinderchancer til dig. Totalt win-win! Køb lodder til dig selv, til dine veninder, din nabo og din mor. Ja da!

…Det var egentlig bare det – men det er også stort, synes jeg.

I en af gavebunkerne ligger nogle af mine perler. Fremstillet efter ønske. Jeg glæder mig til at se hvem der vinder, og hvad jeg skal lave i den anledning. Og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvor mange penge der kommer ind. Tænk, hvis ingen kommer til at gå forgæves til Mødrehjælpen efter julehjælp i år. Det ville være så stort!


Kommentarer

Hjerternes fest! Shout it out! — 6 kommentarer

 1. Kæreste, dejligste Anne. Tak for det hele. For støtte og skatte og navn, men endnu mere bare fordi du er dig.

  (og YES hvis rød bunke var en væddeløbshest i det der boldkast i Tivoli ville den ligge LANGT foran alle de andre bunker… og der er ellers mange skønne ting i alle bunker allerede)

  De kærligste kram fra hjerteland

  Marina

 2. @ThinkingSpace:Tusind tak! Så krydser jeg fingre.
  🙂

  @Marina: Og det samme til dig: Tak og kram og hvor er det godt du er dig!
  Og endnu engang: Det er fantastisk hvad I har fået sat gang i. Og hvordan det nu giver genlyd og spredes vidt og bredt. Det gør mig simpelthen så glad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.