Hej fuldmåne

Og hej nøgne hæk og rastløse blade. Det er meningen jeg skal sove i nat, så al den skinnen og raslen er lige i overkanten.

Men på den anden side er jeg ikke træt endnu. Så – hej blog. Længe siden. Er her nogen? Undskyld jeg glemte at ringe hjem og sige at jeg har det godt og alt er ok og send flere penge og alt det der. Har det fint. Men pludselig kunne jeg kun se gentagelser, og så blev det ved tanken om, at engang satte jeg mig bare ned og hældte ordene over i tastaturet, og så gik resten af sig selv.

Virkeligheden går stadig af sig selv. Og jeg går med, med tiden, med hverdagene og alt hvad der ellers går. Over stok og sten

(vidste i godt hvor det udtryk stammer fra – over stok og sten? Det handler om at male bindingsværk. På den hurtige måde, det hele på en gang: over stok og sten, træværk og mur. Tak til Sproghjørnet).

Og i virkeligheden har jeg skrevet hundredevis af indlæg. I tankerne. Om ham på elleve-et-halvt, som har mødt hende han aldrig glemmer. Den første der har slået benene væk under ham, kysset ham og sendt ham i kredsløb om sin egen lallende lykkeboble. Jeg havde glemt, hvor meget for alvor det kan være, når man går i femte. Men nu kan jeg huske det igen, og det er godt at jeg i det hele taget kan huske, for ham der er ramt, kan i hvert fald ikke. Fra sin næse til sin mund.

Og så selvfølgelig om Lulle. Oh Lulle min Lulle, sørøverkaptajn og dimsedut-filosof i egen enevældig skysovs. Tusind gange rasende hver dag, og lige så mange kys og kram. Jeg er fjortentusind Lulle-citater bagud, og der er mere hvor det kommer fra. ‘Du har ødelagt mit liv’, sagde hun til sin farmor i dag. Ud af det blå. Rimelig mærkeligt, for de sad egentlig bare i sofaen og læste en bog. Og jeg tror ikke, hun kan have samlet det op her i huset. Det er ikke noget vi plejer at gå og sige til hinanden.

Nå, men nu må fuldmåne være fuldmåne. Det var det der søvn. Jeg skal bruge det til noget. Fx skal jeg ikke være gammel før tid. I dag kiggede jeg på en bluse, som jeg ville have købt, hvis jeg havde været… yngre. Og tænkte ‘jeg er femten år for gammel til den her’. Og gøs. Ikke at der er noget i vejen med selverkendelse. Som regel. Men hvor kom det lige fra? Og vågner jeg pludselig en morgen, og føler trang til at iføre mig noget fra Bitte Kai Rand?

Arh, who am I kidding? Jeg skal sove, fordi jeg skal være vågen i morgen. Vågen og skarp. Jeg skal møde noget. Nogen. Som måske. Altså. Måske, ikke? Noget som måske skal være min fremtidige arbejdsplads. Hvis alt falder i hak. Så jeg skal sove nu, fuldmåne, sommerfuglemave og rasletanker til trods. Nu. NU, blev der sagt.


Kommentarer

Hej fuldmåne — 11 kommentarer

 1. Igen, rigtig meget held og lykke Anne. De er heldige at du overhovedet overvejer at arbejde for dem. Og det ved de også godt. Bare vent og se. Kram AB

 2. 11.11.11 kl 11.11!!!!!! det er dér du rammer dem lige i solar plexus, Anne. Det er først 11 minutter over, for da har I trykket hænder, skænket kaffen og fået sat jer til rette og SÅ åbner du munden. Lamslåede af begejstring bliver de!

  Al karma i verden i din retning idag:)

  KRAM
  Lis

 3. Dejligt at “se” dig igen, søde Anne. Du har været voldsomt savnet.
  Og ja, selvfølgelig skal du nok få landet det der noget, hvis det altså er noget, du har lyst til at lande. Pøj pøj med det, i hvert fald.
  (Og det gør altså ikke noget, hvis nogle blogindlæg ligner hinanden lidt. Der er ALtid et eller andet nyt eller en eller anden skæv vinkel, som vi glubske læsere kan bruge til noget.)

 4. Hej søde. Tak for sidst! Og jeg er sikker på alt er gået som det skulle idag!! 🙂 (selvom jeg ikke lige ved om min søn´s “Monster-nakker” på din side er god karma…)
  Knus Katja

 5. JC … årh ja. Skal man sige tillykke? Jeg synes det er sødt! Har han tegnet en tegning af en knallert?

  Jeg elsker Lulu-citaterne, så jeg håber på at nogen, måske “bare” halvdelen finder vej til bloggen en dag.

  Men mest ønsker jeg, at de fik opfattelsen af, hvor sej du er, og skrev dig på deres lønningsliste. Du må en anden gang, ligesom husmoder også skriver, hilse fra mig og sige, at jeg synes du er sjov!

  Dejligt at du er tilbage på bloggen. Næste gang her er stille prøver jeg at sende nogle penge!

 6. @AB: Tak! Håber du får ret.

  @Fie: Haha, ja. Og tak for kryds. Og fordi du ville passe sommerfuglene.

  @Kirsten N: Tak. Der er i hvert fald vind nok nu og her. Håber den blæser min vej…

  @Lis: Jo tak, jeg håber jeg ramte noget. De ramte i hvert fald mig. Og ja, jeg satser på at der skete noget godt i skæringspunktet af alle de 11-taller.

  @Husmoder: Tak! jeg skal nok ryste op med lidt mere klar tale, når jeg ved mere om hvordan det gik.

  @Karina: Tak! Med alle de krydsede fingre og gode ønsker burde der ske noget godt synes jeg. Men jeg ved jo ikke, hvem jeg konkurrerer med… åh, nu må tiden bare godt gå hurtigt!

  @Inger: Tak! Jeg har også savnet det flow der plejer at være, mens jeg har gået og trådt mig selv lidt over tæerne. Og er glad og lidt overrasket over, så mange der stadig hænger på efter en hel måned uden et pip.

  @Katja: Tak og i lige måde – og jeg er sikker på at monsternakkeren havde sin helt egen gode karma med, mens den var her. Hvad er et hjem uden en monsternakker, egentlig?
  Glæder mig til at se dig i næste uge!

  @Mette: Tak! Jeg er lige lidt forvirret – en knallert?!
  Og penge? Hm, det lyder da fristende. Havde ellers lige lovet mig selv, at jeg ville gøre en indsats for at få sparket mig selv i gang ved tasterne igen, men nu ved jeg da snart ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.