Hej fra det odontologiske pokerfjæs

Nå, men mens I andre med garanti har gået rundt og foræret hinanden lyserøde ting med for meget sukker i, sunget serenader og boltret jer i skumbade med unaturlig rosenduft, har jeg så fejret Valentins dag hos tandlægen. Så hardcore er jeg nemlig.

Eller også trængte jeg bare lige til at lukke dagen med et godt martyrium og en panodil. Havde ellers lovet andetsteds, at jeg ikke ville klynke, men hvor tit er det lige, man efterlader noget af sit kranium på en adresse i det indre Århus? Jeg håber ikke det er noget jeg kommer til at gøre ret tit, i hvert fald.

Men det værste (næst efter regningen, dammit) er faktisk, at jeg har fået besked på at lade være med at grine de næste par dage, fordi “så kan stingene ikke holde sammen på det, og så kommer såret til at gabe ind til knoglen” (yikes!). For trods alt – og heldigvis – er det stadig svært at lade være med at grine.

Både fordi jeg har en datter, der vil være Belle til fastelavn: Hende fra Kærligheden og Hundyret, mor (gæt lige selv en Disneyfilm, ja?)

Og fordi jeg stadig ikke er færdig med at dyrke den for sjoveste YouTube-kanal jeg har set længe. Altid, måske. Ååååh, hvis du ikke lige har fået fire sting i dit tandkød, så besøg Pronunciation Manual, og – ja. Lad være med at have mascara på øjnene, kaffe i munden eller vigtige folk i telefonen, ikke?


Kommentarer

Hej fra det odontologiske pokerfjæs — 2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.