Grænser for dumhed

Hej midsommer, hej årets længste dag. Hej autonome staudebed og hejhej bunker af ting jeg ikke gider rydde op i. Hej løgn og latin, hvis jeg siger at der er meget at lave henne i freelance-branchen, meget at søge henne i fastlance-branchen, og meget at klappe af blandt dem der skulle forestille at regere den her storhedsvanvittige dværg af en nation.

Jeg tror aldrig før jeg har været så tæt på at springe ud som politisk blogger, som jeg har været i denne uge. Vi taler mulehår – kløvet på langs i flere omgange. Men hvis jeg på den ene skulder har en kampklar samfundsrevser med sydende pen, gejl af retfærdig harme, så har jeg helt sikkert også en hændervridende Maude på den anden: Åh nej, ikke politik her inde i stuerne Hans Christian, det sviner sådan i kommentarfelterne. Jeg går i seng.

Jeg orker ikke at gå i ringen, så længe der tilsyneladende er nogen der har afskaffet reglerne for, hvordan man diskuterer ordentligt, selvom man kan være anonym. Livet har været stort, rystende og ærefrygtindgydende nok her i foråret, uden at jeg har behøvet stillet op til bøllebank for at skrive hvad jeg tænker om… ja, om (åh pis! Nu kommer det alligevel) de s…forpulede amatører, der tilsyneladende har sat sig for at smadre hele butikken før de lukker og slukker.

Anstændighed? – Ud til højre! Ansvar? – Løb! Regningen? – Den kan vælgerne få, haha!
Det skulle ikke undre mig, hvis de runder af med at brænde Christiansborg ned, når de er færdige med at barrikadere grænserne og afvikle universiteterne.

Det værste er, at jeg har svært at få øje på et alternativ, som jeg for alvor har lyst til at heppe på. Måske skal vi gøre ligesom Christiania, og se om vi kan købe noget areal frit …fx alt det rundt om Slotsholmen? Hvem ringer til Knud Foldschack?

Nå. Jeg bliver jo ikke politisk blogger af at råbe røv og skride, så det vil jeg gøre. Men i aften har jeg bestilt en streamer til den bil, som skal fragte vores lille familie hele vejen ned gennem Tyskland senere på sommeren. Jeg har lige så lidt lyst til at flashe Dannebrog i Tyskland lige nu, som jeg har til at gå nøgen over Rådhuspladsen. Så vi siger det med store bogstaver i bagruden:

DÄNEN FÜR OFFENE GRENZEN

…jeg har også lavet et skilt til bloggen. Mest fordi jeg brugte Lulle som påskud for at købe bogstavkiks. Forbavsende meget sjov for 12 kroner.


Kommentarer

Grænser for dumhed — 16 kommentarer

 1. Jeg melder mig ind hos dig – selvom mange siger, vi har den regering, vi har gjort os fortjent til….

 2. Jeg tror du ville gøre dig rigtig godt, som politisk bloggere – alternativ eller ej.
  Og hey, jeg vil også have sjov med bogstavkiks.. kan en tolvårig bruges som påskud? 🙂

 3. Armen for fanden Anne, jeg blir’ sgu ved at være vild med dit væsen. Især når du råber røv og krummer med kiks. Ingen beskidte kommentarer herfra 🙂

 4. Jeg vil godt købe mig en andel af det Slotsholmske land.
  Har altid drømt om at tænde alle stearinlysene i de fine sale på Christiansborg – og svæææææve igennem dem i en vals (selvfølgelig ikke med Gemalen. Det spolerer altså drømmen lidt, når realismens blå tæer kryber ind over…) – og selvfølgelig iført det mest fantastiske skrud, langt hår og slank talje…
  (Måske skyldes det, at jeg igennem 3 laaange, svedige studiesomre hver eneste morgen fra klokken 5 polerede de blanke gulve – men aldrig blev budt op til dans…)

  Politisk blogger klæder dig – det er ikke særligt kikset faktisk. Og jeg tror måske, at du kunne leve af at sælge de der streamers… Tilslutter mig i hvert fald gladeligt dit budskab og ønsker dig alt muligt medWind…

  KH Karina

 5. Jeg er så meget med dig på den her. Hver dag tilføjes et nyt afsnit i denne vanvittige føljeton, som de kalder den politiske virkelighed.

  …og hvor bestiller man de der streamers?

 6. Nogle ting må man simpelthen bare sige. Personligt er jeg holdt op. Banker bare panden ind i muren, hvor gang jeg hører om en ny destruktion.

  Shit jeg skal til Berlin i min dyt. Læg venligst link til, hvor man kan få sådan en streamer.

 7. Hej Anne,

  Du har så meget ret… Politisk blogger eller ej- man kan mærke din frustration.
  Jeg må give dig ret- visse ting er bare pinlige- især den med de lukkede grænser- seriøst. Hvilken dam skal vi snart pisse i?

  En streamer til mig også – dog på Engelsk! 😉

  KH Christina

 8. Åh Anne, vil du ikke nok lade være at gå i seng og i stedet svine din blog til med politik? Så skal jeg nok smadre de anonyme kommentatorer der skider i dit kommentarfelt 🙂

  Jeg kan godt følge dig. Det bliver så besværligt og alvorligt og forpligtende at melde ud med det politiske flag, ikke? Men nogen gange må man bare. Jeg selv kan ikke lade være, når det især går ud over den skoleverden jeg elsker så højt og forbander så langt væk for tiden. Du har ordene, retorikken og kærligheden til det sociale menneske til at kunne gøre blogverden og måske (forhåbentligt) den politiske verden bare lidt klogere. Du gør mig klogere!

  Jeg tænker altid, når jeg smider et af de mindre stuerene, men gerne frustrerede indlæg, på bloggen, at måske er jeg heldig denne dag. Måske er det i dag gamle Hr. Krarup kigger forbi og får sig en på samvittigheden. Eller i dag at Bertel klikker isg ind via en googlesøgning på sit navn og kommer lidt i tænkeboks. Måske. Og ellers kan man jo altid bare sætte lidt debat i gang.

  Desværre er vi bare ofte alt for enige rent politisk her i blogland, så debatten bliver sjældent særlig nuanceret. Til gengæld holder det også kommentarfeltet nogenlunde rent for Maude og Hans Christian 🙂

  Fik jeg sagt, at jeg elsker dig? Og bestil så lige en streamer til mig også. Du får pengene den 9.

 9. Hep Anne!! Fandeme i orden med anstændig forargelse og retfærdig harme! Lad os krumme tæer sammen over en kop et eller andet inden I forlader den plumrede andedam for sommeren…

 10. Blog for pokker kvinde! også om politik-selvfølgelig er vi her i blogland da ikke enig om alt men det finder jeg så ret interessant-jeg kan godt lide debatter om alt mulig intet er helligt.
  Men selvfølgelig kan jeg godt forstå at din indre Maude vrider hænderne over hvad debatten kan udvikle sig til.
  det var bare det jeg ville sige.
  KRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.