GiveAway. Med sovs!

Alfa Sovs ligger på sofaen. Lulle er gået i seng. Det holdt hårdt, for hun kan det samme som kviksølv, når man forsøger at putte hende. Hun smutter ud og ind, og er ikke til at få hold på.

Jeg har ellers været efter hende i dag. Meget. Med skudklart kamera og sukkerstemme. For jeg havde jo fået den helt fantastiske idé, at vi skulle lave en giveaway sammen, Lulle og jeg. Hvor Lulle skulle se bedårende ud og sige forskellige ord til kameraet, I skulle gætte hvad det var hun sagde, og jeg skulle trække en vinder blandt dem der havde flest rigtige svar.

Ha, som om! – sagde Lulle. Hun plejer at være verdens bedste papegøje, og plapre efter i et væk. Men hun kan lugte en dagsorden på 20 kilometers afstand, så lige meget hvad jeg bad hende sige, var svaret NEJ. Nu har jeg 27 filmsekvenser, hvor min datter siger nej på 27 ud af de 70.000 måder hun kan.

Og det er også fint nok, for så springer vi da bare tilbage til udgangspunktet, og spørgsmålet lyder:

Hvad hedder Sovs i virkeligheden?

 

Sovs skal der til!Skriv svaret i en kommentar, og deltag i lodtrækningen om bogen Sovs skal der til!
Bogen er den ultimative sovsemanual, hvad enten det drejer sig om klassikere som Hollandaise og beurre blanc eller nymodens frækkerter som salsa og miso-ingefærsovs. Vi taler altså om en bog, som i yderste konsekvens vil kunne redde et skrantende parforhold – mange ting, som ikke kan limes, kan holdes sammen med en god sovs!

Sovs skal der til! er skrevet af Katrine Klinken, og udgivet på Forlaget Olivia.

 

Jeg ser om Lulle vil være så venlig at trække en vinder på tirsdag blandt jer, der har givet jeres bud i kommentarfeltet inden midnat, mandag d. 18. januar. Og hvis ikke hun vil, så gør jeg det. Man kan aldrig vide før bagefter.

NB: Ja, selvfølgelig kan man finde Sovs på Krak, og så er der jer, som godt ved hvad han hedder, når han ikke hedder Sovs eller Alfa. Unfair konkurrence!
Men – alle, der kommer med et gæt, deltager i lodtrækningen. Og man behøver hverken tegne abonnement på bloggen, klistre en Undreland-streamer på sin Christiania-cykel, eller tilstå at man kender mig henne i det civile liv.
…Så tør I godt, ikke?

Kommentarer

GiveAway. Med sovs! — 27 kommentarer

 1. Altså, skal man bare skrive svaret her? Men så kan de andre jo se det, og så vinder jeg jo ikke, (gnæk gnæk gnæk!)….Men men, min research siger, at han hedder Jens Christian:D

 2. Hvis han ikke allerede hedder Claus/Klaus/Clavs/Klavs, så burde han overveje det.

  Ha en dejlig dag!

  Jeg glæder mig til at høre/se, hvem der ender med at stå for lodtrækningen;)

 3. Jamen jeg gætter også på Claus. Men det er der jo to andre der allerede har sagt. Til gengæld ved jeg at Claus (med C) er rigtigt (ifølge min Krak-research) – Giver det ikke et ekstra lod at være skræmmende stalker-type der bruger tid på at finde din+alfa/sovs adresse? :p

 4. Hurra for Lulle. Kun et helt vidunderligt og selvstændigt lille menneske som hun kan få alle omkring hende til at synes at sovs er det smukkeste navn i verden og jeps naturligvis er det det når det er hendes navn for den far som er den eneste der må putte.

  Fordi det er Lulles give away vil jeg også være med selvom jeg ellers er lidt langsom i optrækket med de der give aways som jeg kun langsomt lærer mig at holde af.

  Jeg kan sikkert også godt finde Claus hos Krak, men hey der skal da også andre bud på bordet så jeg gætter på Theodor Max Valdemar (et bud der næppe bringer mig sovs på bordet, men som jeg tilgengæld formodentligt kan have helt for mig selv).

 5. Jeg gætter på Claus. Det står der nemlig på din FB 😀

  AB, der elsker sovs.

  Ved du for øvrigt hvad forskellen på sovs og sauce er?

  Sovs er, når der er nok af det!

 6. Ej… jeg vil altså ikke gætte på Claus Sovs Hansen. Det er altså for kedeligt – og stalker-agtigt.
  Jeg er stadig sikker på, at det er Sigurd – for det er det min underbevidsthed siger!

 7. Ej, hvor er det dårlig stil sådan at krakke folk. Så ryger konkurrencen ligesom lidt, ikke? 😉 Altså, så kan man jo sige alt det man vil, at man også ville ha’ gættet på Claus, ing? Så for at holde ånden oppe, vil jeg sige, at Alfa selv-føl-ge-lig hedder Zeus. Det er da indlysende!

 8. Giver det ekstra at kende hans mors fulde pigenavn ???..og jeg siger i øvrigt også Claus…men jeg er nok nærmest det, man kan kalde inhabil i denne sammenhæng…

 9. Så siger jeg også Claus. Åhhh, elsker elsker elsker sovs. Og har en datter på 20 mdr., som bestemt også gør! Skøn alder, den der papegøjealder.

  Hilsen Caroline

 10. Jeg kan kun lave smørsovs, så jeg gætter på, at Alfa er døbt Claus, men helst vil kalde Odyseus, fordi … fordi … han bare synes, det lyder overdrevent maskulint. Hvilket Claus jo selvfølgelig også gør. Altså bare på en lidt anden måde, ikk?
  C

 11. Har stor sympati for Frau Putz udlægning: “Sov så”, jamen hvor svært kan det være? Er dog mest stemt for, at det må være Claus. Det er noget med en god ‘mavefornemmelse’. Så det…

 12. Hmm, så “gætter” jeg på Søren, det kunne også godt lyde som sovs, selvom han i ifølge vældig creepy stalkertype vist nok hedder Claus 😉

 13. Hmm fordelen ved at deltage lidt sent i konkurrencen er en del hints om at han hedder Claus! :o) En sovsebog kunne nok lære mig en hel del – indtil da fortsætter jeg med Jensens færdigsovse!

 14. Jeg gætter på Baron Næse ;-)Er det ikke sådan man udtaler den mest berømte sovs af alle? Nej, eftersom selv kraksøgning er tilladt kan jeg vist godt afsløre at jeg er temmelig sikker på han hed Claus sidst jeg mødte ham…

 15. Jeg vil i øvrigt gerne tilføje at mit bud (allerede inden krak – der jo i øvrigt kræver at man finder DIN adresse først, totalt omstændigt og alt for stalker) var Claus helt fra start af. Men det skader jo aldrig lige at køre et baggrundstjek-

  Men jeg kan da godt gætte på Lars i stedet hvis det gør konkurrencen mere fair :p

 16. Hvad med Santa-claus???? Det synes jeg faktisk selv er et ganske godt bud, de foregående indlæg taget i betragtning.
  Vil gerne bestille en af de der Undreland-streamere (ikke screamere!), hvis jeg er så heldig at vinde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.