Giraffens Øjenvipper

Jeg elsker søgefunktioner. Altså dem på nettet. Kunne helt klart godt bruge en ny søgefunktion IRL, hvor samtlige fjernbetjeninger (TV, TDC-boks og DVD) er forsvundet på tredje døgn. Efter endeløse afhøringer har vi en mistænkt, men intet motiv:

– Lea Amalie, ved du hvor fjernbetjeningerne er?
– Ja. De er væk.
– Ja, det er de. Ved du hvor de er?
– Ja. Jeg har gemt dem.
– Ok, hvor?
– Det ved jeg ikke. For de er væk.
– Ja, men hvis du har gemt dem, hvor er de så?
– Det har jeg glemt… Må jeg godt se Barbapapa?
– Jamen det kan du jo ikke før vi har fundet fjernbetjeningerne!
– Ja!

Hvem er frisk og opfinder HomeGoogle?

Nå, men mens vi venter på at fjernbetjeningerne på en eller anden måde bliver eroderet frem af Lulles svar på Bermudatrekanten (i daglig tale bare kaldet ‘stuen’), har jeg i det mindste fred til at spekulere over, hvad det helt præcist er for ting der sker inde i hovederne på de mennesker, som googler sig ind på min blog.

Ikke de hverdagsagtige mennesker der søger efter lasagneopskrifter, fastelavnsboller, mumiekostumer og hvad der ellers ligger og roder rundt på bunden af kostpyramiden. Men de sære poeter der optræder i min statistik, fordi de har søgt på…virkelig underlige ting. Engang var det decideret hysterisk morsomt at tjekke ud. Så blev det mere stilfærdigt. Men nu – nu er det altså bare mærkeligt. Måske er det årstiden. Her er høsten fra januar måned:

Giraffens øjenvipper

Elge ses

Farmors (ufuldstændige) opskrifter

Solsort avocado

Hvad er blomster

Positiv graviditetstest tomt hulrum

Paragraftegn, tegn my tegn yin

…Hvad laver folk? Er den der ‘solsort avocado’ en af farmors ufuldstændige opskrifter? Hvad er det, det der paragraftegn skal tegne, findes der egentlig usynlige elge, og hvorfor lige giraffens øjenvipper? Hvad er den positive graviditetstests forhold til det tomme hulrum (der ligger en eller anden pointe gemt her, men jeg kan ikke liste den frem). Og hvad er blomster? Hm… Planter i galla? Eller skal vi over i noget Gertrude Stein med en rose der er en rose der er en rose? Nej vel?

Nej. Men jeg bliver nødt til at finde de fjernbetjeninger. Trænger pludselig alvorligt til at se noget dårligt tv.


Kommentarer

Giraffens Øjenvipper — 3 kommentarer

 1. Jeg takker også for et herligt grin – både over Lulle og over googlesøgningerne. Sidstnævnte er også inde i en vintertræthedsperiode hos mig – de er ikke specielt morsomme i øjeblikket, men det skal nok komme igen…

  Angående ‘bortgemte’ fjernbetjeninger, kan jeg komme med det lille fif, at de ikke nødvendigvis er gemt af vejen inde i stuen – hos UK-familien er de dukket frem fra de utænkeligste steder.
  Heldigvis er gemmetrangen derovre mindsket noget, da det for alvor gik op for børnene, at det var deres egen skyld, at de hverken kunne se tv eller dvd’er 🙂

 2. @Selv tak. Jeg sender den videre til det googlende folk.
  🙂

  @Ellen: Selv tak. Hvad googlesøgningerne angår, så synes jeg de har det med at komme i stimer. Eller i temaer. Denne portion er fx mere surrealistisk end vanligt – med slagside mod noget dyre- og planterige. Underligt.

  Fjernbetjeningerne er endelig dukket op igen. Det er åbenbart muligt at skubbe ting ind under betrækket på vores sofa…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.