Fejlleverance

Den eneste ulempe ved at have skrevet et af de der sjældent fine blogindlæg er, at der skal komme noget bagefter. Og at næsten ligemeget hvad man gør, så bliver det lidt fladt i sammenligningen.

Men i det mindste har jeg Lulle og hendes ret høje guldkornsfrekvens.

Som nu i morges:

Mor, der er sket en fejl. Jeg fik en forkert drøm i nat.

???

Ja, jeg fik en farlig voksendrøm. Det var om en isbjørn der ville ind til os. Jeg var bange. Du skal sige til dem der laver drømmene, at jeg kun vil have drømme for børn.

…åh Lulle, nok engang.

Og nu er det maj.


Kommentarer

Fejlleverance — 9 kommentarer

 1. Hun skal da lære Isacs fine trick med at skifte drøm! Det skal de selv kunne ordne, de små. Vi kan jo ikke rende i tide og utide og ordne drømme for dem, vel? Så Isac skifter til gode drømme ved at dreje på højre øre og onde drømme på venstre. Venstre bruger vi ikke så tit. Måske sidder Lulles drømmeskifteknapper samme sted? Der er en video på min blog, hvor han viser det. Så kan hun jo selv se!

 2. Nååh hvor dejligt:)
  Og nogengange så virker den med ørerne ikke men så tegner vi den onde drøm ned på papir imens der fortælles om den og så sætter vi ild til den bagefter nede i køkkenvasken og puff er den væk…:)

 3. Kæreste Anne. Alt hvad du skriver giver mening for mig. April portrættet var et af højdepunkterne, men du kan altid vende ordene sådan at jeg må bære dem med mig bagefter.

  Og så er jeg så glad fordi jeg kan høre at din skønne skæve hjerne er gået i arv til Lulle, der i den grad også kan noget med ord.

  AB og Berteline har super gode råd, men hjemme hos os er der detsværre ikke rigtigt noget der virker. Min yngste har de frygteliste tilfælde af natteskræk flere gange om ugen. Hun kan ikke selv huske det men vi andre står med hjertet udenpå natskjorten når hun skriger i sjæleangst. Måske er problemet netop at hun ikke kan huske det så man kan brænde drømmen.

  Til Berteline: Kender du historien om Lille And (Kæmpeanden hedder bogen). I vil kunne lide den!

 4. Hurra for Lulle (igen!) Når hun finder ud af, hvordan man bytter drømmene, så vil jeg gerne have “koden”.

 5. Tænk at både du og din Lulle kan finde på det— Jeg gribes virkelig af respekt og glæder mig.
  I med-glæde
  Lone :O)

 6. Lulle altså sikke noget rod dog Jeg er sikker på at dem der laver drømmene gør sig lidt mere umage i nat Voksendrømme-Sikke en skandale 🙂
  TAK Anne for et dejligt indlæg gav smil på læben og glæde i maven …
  KRAM til Dig og Lulle.

 7. @AB: Den video er så skøn – og det er da klart det er sådan det virker!
  Lea Amalie har ikke afprøvet metoden endnu. Vi er bare blevet enige om at det nok var et enkelt tilfælde at hun fik en forkert drøm. Og det er lige før jeg tror den holder. De gange hun har haft mareridt kan tælles på meget få fingre. Men måske skulle jeg lære hende at skifte alligevel, for ind imellem klager hun over, at hendes drømme er kedelige…

  @Bertheline: Det lyder som en rigtig fin fremgangsmåde. Og kender jeg min datter ret, vil selve det at brænde noget af i køkkenvasken være så cool, at drømmen vil være glemt i løbet af et øjeblik. Til gengæld ved jeg også, at hvis hun ser mig gøre det bare én gang, så skal alle husets tændstikæsker bag lås og slå!

  @Marina: Tak!
  Det lyder voldsomt med din datters mareridt – men det er nok godt at hun ikke selv kan huske noget? Jeg læste på et tidspunkt om, at hjernen kan komme til at rode rundt i de forskellige stadier af søvn og drømmesøvn, så man kan opleve at drømme før man er faldet i dyb søvn. Ved ikke om det er det, der er tale om, men det kan vist give nogle ret besynderlige mareridt. Håber hun måske kan vokse fra det?

  @Mette: Det skal jeg lade gå videre. Den kode vil jeg egentlig også gerne selv have. Forleden drømte jeg en meget lang og frustrerende drøm om en masse løsslupne kaniner som skulle fanges. Den drøm ville jeg helt klart have byttet hvis jeg kunne, det var noget rod (på et eller andet plan tror jeg faktisk den handlede om Lea Amalie).

  @Dorte: Ja. Eller – nogle gange tror jeg egentlig stadig vi har den? Eller- jeg har. I hvert fald prøver jeg på at lokke den frem. Den gør livet sjovere. Har du den også?

  @Lone H: Tak. Med-glæde er godt!

  @Maria Jensen: Selv tak – og kramiligemåde.

  @Trickster 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.