Evighedsmaskinen

10.000-timersreglen. Pludselig synes jeg den er overalt. Altså den der snak om, at hvis man vil mestre noget til perfektion, skal man lægge 10.000 timer i at lære sig det.

Det er godt nok lang tid.

Der er 8760 timer i et år (8784 i et skudår). Og man skal også sove ind imellem. Og spise og børste tænder og tale med sine børn og snuse til blomsterne og overholde vigepligten og stemme til folketingsvalg og alt det. Så det kan tage svært lang tid at få skrabet titusind timer sammen.

Men lige nu kandiderer jeg i det mindste til en plads i den øverste elite på ét felt.

Har lagt vasketøj sammen i MINDST titusind timer indenfor den seneste uge, og jeg hader det.

Om en uge kan jeg begynde forfra.

Men måske, hvis jeg råber efter mine unger titusind gange, holder de i det mindste op med bare at efterlade deres klude der hvor de er trådt ud af dem. Det er ufatteligt, altså.

(men har muligvis en lillebitte smule at gøre med, at deres, hm, rollemodeller ikke er for fine i kanten heller.
Hvis man overhovedet har rollemodeller indenfor behandling af vasketøj. Har man det?

Nå, det her stinker vist efterhånden så meget af overspringshandling, at jeg bliver nødt til at gå tilbage til det jeg kom fra. Ville egentlig bare lige dele den her smarte ting.

Sådan en har vi. Fordi Alfa har en meget stor forkærlighed for opfindelser. Hvis ikke det havde været for ham og hans gaffa, havde jeg sikkert bare set videoen, smilet og glemt den igen. Men nu har jeg altså Alfa, og derfor har jeg lige lagt mindst 30 t-shirts med snorlige folder på plads i skufferne. Og den virker. Hvis ikke jeg havde haft den, havde det helt klart taget 10.001 time at komme igennem de bunker, som er væk nu.

Indtil de ligger der igen om et øjeblik, dammit.


Kommentarer

Evighedsmaskinen — 7 kommentarer

 1. Wow. Jeg er meget imponeret.
  Lægger også selv alt for mange timer i det der med at lægge tøj sammen. Totalt hadejob nr. et. Nej, to. Madpakkerne er værre.
  Ku’ godt bruge en foldemaskine, som selv hentede tøjet i tørretumbleren og lagde det i de rigtige skabe. Tror du Alfa kan fixe den?

 2. Ha. Jeg stemmer med Inger og hvis Alfa kan skrue sådan en maskine sammen er jeg allerede på venteliste.

  Eller…. jeg har ingen tumbler så den skal først kunne hænge tøj op, derefter tage det ned, lægge det sammen og fordele det i skabe, men det klares vel snildt med en rulle gaffatape tænker jeg.

 3. Fantastisk 😀 Den skal da prøves af. Måske børnene vil kaste sig over at lægge tøj sammen, hvis vi har sådan en?! (Håbe håbe, for jeg hader lægge-tøj-sammen-evighedsmaskinen)

 4. @Inger: Jeg tør ikke udelukke det. Det er ret utroligt hvad den mand kan med gaffa…

  @Maria: Nemlig!

  @Marina: Selvfølgelig – Intet er umuligt for den der behersker gaffa! ..eller noget. Jeg overvejer også om man kan bygge sig en robotstøvsuger af det. Går stærkt ind for husholdningsdimser der kan helt selv.

  @Alfa: Tak skat!

  @Line med Linierne: Erfaringen her er i hvert fald, at tøjfoldedimsen appelerer til børn. Desværre øger den kun deres interesse for foldning af t-shirts, så jeg står stadig tilbage med aben (i form af bukser, sokker, håndklæder, viskestykker, sengetøj og hvad der ellers vælter ud af kurvene…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.