En test og en curry

Søndagstest.
Jeg har lavet en Facebookside til bloggen. Fordi jeg stadig sætter en ære i at være sidst med det sidste. Skal nok lukke og slukke, lufte ud og sætte stolene op. Men mens der stadig er et lille afterparty ovre i hjørnet…

Måske giver det også meget god mening, i betragtning af at det grå guld alligevel skulle være i gang med at overtage Facebook. De unge gider ikke være der hvor deres forældre er, siger dem der sidder og forsker i det. No shit?
Jeg er godt nok ikke helt pensioneret endnu, men det er et spørgsmål om tid. Som alt andet.

Nå, men hvis du er interesseret, bor jeg på www.facebook.com/undreland.dk

curryOg det her er faktisk mest skrevet, fordi jeg skal bruge en post til at teste, om jeg kan få blog og Facebook til at tale sammen på en smart måde.

Men nu hvor jeg alligevel er her, kommer der altså lige et link til en curry oven i handelen. Fordi der var en der spurgte, henne på Instagram. Værsgo Louisa, Beef Madras! Nem og virkelig god.

Test og curry. Og god søndag, nu med sol. Samt deraf følgende udsigt til en halv meter støv. Damn.


Kommentarer

En test og en curry — 2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.