Det der sker, det er…

Bør måske lige komme med en forklaring på, hvad det er der sker med de små tekster. Det er ikke mig der sidder oppe i et træ og leger egern, og jeg tror heller ikke der er nogen Kristine der går og lader som om hun ikke kigger ind ad mine vinduer.

Jeg har bare grebet den her bold, fordi jeg trænger til at få banket rusten af fortællersproget. Hverdagen som kommunikationshåndværker har alt for længe været min undskyldning for ikke at orke det andet – selvom jeg hele tiden godt ved, at jeg savner det, midt i pressemeddelelser, projektbeskrivelser og planlægning. Jeg har så dejligt et job. Men jeg skal huske det andet, det der er mit eget.

Så herregud, hundrede ord – tænkte jeg. Fordi jeg åbenbart havde glemt det med at begrænsningens kunst er den sværeste. Destillationsprocesser skal overvåges som bare fanden, ellers får man rævepis, eksplosioner og blindhed.

Men så tit det kan lade sig gøre lægger jeg mine max. 100 ord lange korte fortællinger ud her, og så må vi se hvad det løber op i.
– hej.


Kommentarer

Det der sker, det er… — 3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.