Born again, Hallelujah etc.

Det er lidt synd for min blog. Måske har den luret, at noget ikke er som det plejer. Måske har den endda på fornemmelsen, at jeg har en affære.

Den tager fejl. Ja, jeg kæler for en anden URL, og ja, jeg piller ved WordPress i et fremmed maskinrum. Indtil flere faktisk. Men nej, jeg svigter ikke. Jeg øver og lærer, jeg har superligaambitioner, og når jeg kommer hjem til Undreland med tid og overskud igen, kan jeg tricks.

Ved næsten ikke hvordan jeg skal få det sagt, men – jeg er ramt af geek. Og det er ikke det eneste, jeg er ramt af. Utroligt hvad der kan komme ud af 6 ugers efteruddannelse og noget tiltagende dagslængde.

Eller – måske kan det koges ned til: Utroligt hvad der kan komme ud af at se sig selv på video.

Oh. My. God.

Bare fordi der indgår noget video i det der kursus, og bare fordi jeg kom til at arbejde sammen med en mand, der kunne det der med kameraer i forvejen, havnede jeg på den forkerte side af linsen. Den side, hvor man bliver SET.

Og set blev jeg. Ved ikke hvad de andre så, men jeg ved hvad jeg selv så, og det var alt rigeligt. Gider ikke engang prøve at beskrive. Lad mig bare sige, at siden sidste torsdag er jeg blevet klippet, har passet min nattesøvn, og har ikke rørt sukker eller andre hurtige kulhydrater med en ildtang. Har til gengæld væltet mig i grøntsager og fisk.

Og nu skal jeg prøve at lade være med at få det her til at lyde frelst, for jeg tror ikke verden kan bære flere jodlende sundhedsapostle lige nu. Men i den uge der er gået, har jeg genopdaget de vildeste ting. Fx hvor godt det føles at have et stabilt humør. Og dermed hvor meget jeg bare skal tage og holde mig fra sukker.

Eller for nu at sige det som det er: Hej verden. Undskyld jeg har været så dvask og modløs og alt muligt andet åndssvagt. Jeg var på dope, ok? Og det er jeg ikke mere, ok? Nu synes jeg egentlig bare vi skal fyre den af med noget jævndøgn. Er SÅ klar.

PS: har smidt det første kilo. Har momentum. Er høj i hatten.


Kommentarer

Born again, Hallelujah etc. — 15 kommentarer

 1. TILLYKKE!!! Hvor inspirerende. Og dejligt med det kilo. Hey, jeg vil med på vognen igen. Kom til at hvile lidt på laurbærene efter 6 tabte kilo og glemte at jeg har 12 mere. Herligt. Jeg glæder mig til at se dit nye garn. Pics please.

 2. Wow, Anne! Godt gået.
  Jeg træder lige et gentagelsestegn under annamettes kommentar, for det ku ha været mig der skrev. Tabte mig nogen kilo og glemte de sidste og sådan gik der et par år… Jeg vil osse være med. Energi, komtilbage!
  :O)

 3. Sådan Anne!!! Vi kan mødes og snakke om al det sukker vi ikke længere indtager! Har også oplevet en løjerlig form for mental stabilitet efter jeg har skruet ned for sukkeriet! Tillykke med det til dig og jeg glæder mig til at se hvad du pusler med i det fremmede maskinrum…

 4. FEDT, Anne! 🙂 Jeg er glad på dine vegne. Og din energi smitter, så måske skulle man selv hoppe med på det der narkoneddrosling?

  Åh, hvor ville jeg gerne snige mig ud af mit eget sommerhus i næste weekend og ned til mine fav web gals:)

  KRAM

 5. Altså Anne, jeg har vist sagt det før. Måske ikke lige til dig… men så til så mange andre: Det KAN ikke både ligne og se godt ud.
  Den erkendelse gør desværre ikke chokket mindre, og jeg er helt med på ikke-noget-sukker-holdet. Det er temmelig drastisk, så hurtigt det hjælper. Specielt når man dropper alt alkohol samtidig.
  Til hverdag. Alt med måde. Også mådehold 😉

 6. @Annamette: Tak, og ærgerligt at du er så langt væk – ellers kunne vi psyke hinanden til noget træning. Eller. Ja. Nej.
  Skal gerne flashe garn, men det bliver først engang i næste uge. Har nemlig lige en aftale med en fotograf. Yay.

  @ThinkingSpace: You bet! Vent og se. Jeg har en fest.

  @Lotte: Ved ikke hvad der gør det for dig, men for mig var det faktisk nok at lukke totalt ned for indtag af sukker og alle de andre hurtige kulhydrater. Bang! Så fik jeg hestekræfter. Til gengæld var de tre-fire første dage ærlig talt et abstinenshelvede, som jeg kun kom igennem, fordi jeg havde den famøse video liggende på min computer. Et kik på den, og så kunne jeg styre mig lidt igen!

  @M: Yep. Spiser du ikke engang B&J’s mere? Overvejede faktisk at sende min voucher til dig som trøstehilsen, da du skrev om den dumme undersøgelse du skulle til. Men så læste jeg i et andet indlæg, at du var helt vildt sej til at smide de kilo du havde sat dig for, og så tænkte jeg at det var totalt undergravende? Men – hvis du vil, så kan du få den, når vi ses!

  @Maria: JA! Og tak. Og også rigtig god weekend til dig – det der nu er tilbage af den.

  @Christina: Fortæller gerne, men helt ærligt, hvor længe gider nogen høre på en nyfrelst sundhedsprædikant? Vil vædde på at du får trang til at proppe nogens strikketøj ned i halsen på mig, hvis jeg først ruller mig ud (håber i så fald at det er et strikketøj uden hurtige kulhydrater…). Glæder mig!

  @Lis: Skal du også med i Sugarholics Anonymous? Hej, jeg hedder Anne… Og ja, ærgerligt med din familieaftale. Ligner sg’ da heller ikke noget!

  @Ellen: Jo da! Selvfølgelig kan det ligne og se godt ud. Vent og se!
  😀
  …men du siger jeg skal droppe alkoholindtag på hverdage?! Ajmen hvorschan sckal jeg så holde schukkerabsh*tinenserne på af..stand?

  @Louise: Selv tak. Og held med det. Jeg har gjort vores køkken rent i dag. Det er den slags der kommer af at have for meget energi. Man skal passe lidt på, ellers ender det med både vinduespudsning og havearbejde!

 7. Åååårh hvad, tænk at jeg først ser dit svar nu????? Hvad nu hvis jeg er for sent ude og du har indløst din voucher og den ikke eksisterer mere????? Det ville jo være frygteligt!!! Lige nu er jeg på Ben&Jerrys-kur fordi det er synd for mig at jeg ikke taber mig. Det er logik i min verden – man må godt trøstespise når ens kur kikser!
  Men altså, hvis du har tænkt dig at folde en fugl ud af din golden-B&J-ticket, så lad endelig være med det og gør en gammel, træt og tyk version af mig glad:o) KH M

 8. @M: Voucheren lever – og den er din. Kan alligevel ikke folde en fugl ud af et ovalt stykke pap, og hvad syvern skal jeg så stille op med den?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.