Bagerst i feltet, med hovedet under armen

Jeg er træt. Helt vildt træt.
Kombination af hårdnakket virusvæsen, der bliver ved med at kaste grus i min hals og kræver utåleligt meget søvn.
Og så fredag og lørdag alene med Lulle.

Så nu er jeg bagud – med alt. Igen.

Og jeg vil ikke kede nogen med alt det, jeg troede jeg skulle have nået.

Men jeg vil indhente en enkelt ting, som er for god til ikke at blive delt:

Forlaget Rosinante & Co har en pakkekalender, der er værd at kende til. Hver dag ved 13-tiden frigiver de en e-bog, som man kan downloade gratis, hvis man er blandt de første hundrede til at klikke. Og det er altså i den grad bøger, som er værd at læse, der ligger klar. Fra Dickens og Dostojevski – til Hesselholdt og Helle – og meget mere.

I virkeligheden overvejede jeg et øjeblik, om jeg virkelig skulle dele den oplysning… for nu bliver vi sikkert endnu flere der vil være blandt de første hundrede (og man skal altså være hurtig!). Men skidt – siden det snart er jul.

…Og når man så har hentet en gratis bog henne hos Rosinante, så har man sparet så mange penge, at man mageligt kan skøjte hen til Hjerternes Fest og købe sig endnu et lod i den gigantiske giveaway. Har I set de gavebunker? De vokser og vokser, og der er godt nok mange lækre ting imellem.

…Så – nåede jeg alligevel to ting i dag!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.