Bøgerne – og hvem der vandt dem

Så er der vinderfilm. Heldigvis er billedkvaliteten præcis så god, at man kan skimte navnene på dem der har vundet, for lydkvaliteten er ikke helt i top. Men dog desværre god nok til, at dem der ikke har vundet noget i det mindste kan få sig en gratis griner over, hvor århusiansk nogen taler her på egnen. Kærlighedshiståååårie. Jeez.

Nå, men tillykke til de heldige. Og god læselyst.


Kommentarer

Bøgerne – og hvem der vandt dem — 8 kommentarer

 1. Hurra, jeg har vundet noget! Min første ‘vund’, her i blogland, sender straks en mail og tak til både dig, Sofie Amalie, kameramand og nabo

 2. Hahahaha, det kunne være Agnes det der! Den måde hvorpå det bare tager huuuuuuundrede år at samle den seddel op, mens man står med hovedet ned ad 😀

 3. Selv tak Prophecy.
  Og nu skal jeg nok se at få den af sted til dig, så du ikke skal gå og vente på at de to andre vindere opdager at de har vundet!

 4. @Julie: det er åbenbart en del af pensum for toårige – ligesom at være bange for spøgelser i forskellige sproglige varianter. Jeg sendte en tanke til jer, da Lea Amalie begyndte at gå rundt og sige ‘meget farlig pølse’.

  Nu har jeg forresten skrevet direkte til Akismet (spamfiltergutterne) og bedt dem om at finde en løsning der virker. Er træt af at finde dig og M omme i skammekrogen hver gang!

 5. @Ulla: jep! Og bogen er afsendt – som skrevet i mail!

  @Sandra: Selv tak. Håber du får en god oplevelse med den. Det er en temmelig rå sag, synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.