April i s/h

Om tre sekunder er der blade på alt (undtagen vores hæk, men det er vi selv ude om… hr. powertool). Jeg elsker de syregrønne dage på overgangen fra april til maj. Men jeg elsker også det hårde lys mellem træerne, lige før bøgetræerne lægger filter på.

Så kan man tage sit lillebitte  mobilkamera og lave noir-billeder på en solskinsdag i april.

…Det sidste billede er bragt med særlig tilladelse af den langhårede dreng, som ikke er langhåret mere. Pludselig fik han åbenbart nok, så i marts klippede frisøren 30 centimeter af. I kid you not. Tredive centimeter tykt garn, som en anden én ville have slået knuder på sin højre arm for at få. Men ham her, han er faktisk meget smukkere uden. Og en hel del dyrere i ID-voks.

God søndag til alle. Nu går jeg ud i haven og smadrer et skur sammen med min familie. Hvad gør man ikke for at glæde ungerne…


Kommentarer

April i s/h — 6 kommentarer

  1. @Conny: Tak! Det endte med at smadringen måtte udsættes til fordel for almindelig haveoprydning og en chokoladekage der kom på besøg. Men vi smadrer helt klart videre en af de nærmeste dage, og jeg tror også der kommer billeder ud af det. Vi skal nemlig have ny have, og jeg glæder mig som et lille barn (ok, lille haveinteresseret barn?!)

  2. Dejlig indlæg med en masse flotte billeder. Passer selv to børn som også er meget livlige og elsker udendørs aktiviteter. Hvornår kommer der billeder fra skur smadringen? hehe

  3. @Helle: Jeg lover at der kommer billeder når vi smadrer skuret – og det varer ikke længe. Har lige et par fødselsdage der skal fejres, og så skal du se løjer. Det er ikke bare skuret, det er hele haven der skal have en ordentlig omgang, og jeg glæder mig!

  4. @Dorte: TAK!
    …det hjælper jo lidt på udtrykket, når man har et snydefilter der gør det hele sådan lidt ekstra arty-farty. Det er næsten lidt for nemt. Men sjovt at lege med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.