4. december. Lyshuse

Springer let hen over det der med dagens status på adventskrans og kalenderlys. Mon ikke man simpelthen kan skære de øverste dage af kalenderlyset før man tænder det?

Fordelen er, at vi får færre dage med partikelforurening – for nu kan man åbenbart også nærmest dø af at have stearinlys indendøre. Tarveligt. Men svært at ignorere tal der siger, at to lys på et bord svarer til at have en lastbil i tomgang i stuen. Jeg synes ikke jeg er gammel, men jeg er åbenbart blevet så meget ældre end jeg var, da jeg var tyve, at jeg er holdt op med at sige haha, døden skal jo ha’ en årsag.

Jeg har købt soyalys. De skulle reducere lastbilen i tomgang til en lille scooter, og det er ligesom mere til at overskue. Og vi får brug for lys, for Lulle og jeg har endelig fået hentet de huse, vi lavede på familiekursus med Ginette Wien på Aarhus Billed- og Medieskole. Huse til at sætte lys i.

Ikke et ondt ord om de fine hvide fajance-lyshuse som står alle steder rundt omkring. Men de her passer bare temmelig meget bedre til, hvordan vi i øvrigt bor og hvor skævt hele huset er.

lyslys

Det er Otto på taget af det røde hus, og en kejserpingvin på Lulles blå hus til venstre. I forgrunden sidder en lille drage som jeg også nåede at lave. Det var simpelthen sådan en hyggelig dag.


Kommentarer

4. december. Lyshuse — 2 kommentarer

  1. De er vildt flotte! Har godt lagt mærke til de der hvide huse, som har sneget sig ind på folks instagram-billeder i den seneste tid, men de når da ikke jeres til dørtærsklen!

    • TAK, Kirsten! Jeg er også meget glad for dem. Både fordi jeg synes de er så fine, at det er utroligt at det er os der har lavet dem. Lulle og jeg, på bare to lørdag eftermiddage. Og fordi de samtidig ligesom har absorberet al den begejstring vi lagde i processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.